Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Gizel-la Opublikowano 14 Lipca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2022 (edytowane) coraz ciszej mi przy was choć teraz to ja mówię głośno i mniej niż kiedyś kruszeją percepcja i kontakt nie uczucie przecież jeszcze nie czas na pożegnanie tylko że noc coraz bliżej Edytowane 15 Lipca 2022 przez Cor-et-anima (wyświetl historię edycji) 9
Gizel-la Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 Dziękuję @Dag za piękną refleksję i niesamowitą fotografię! Myślę, że ktoś mógłby na jej podstawie namalować piękny obraz. Aura bijąca ze zdjęcia sprzyja tworzeniu...
duszka Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Początek i koniec Twojego wiersza to piękna, spinająca wzruszającą wypowiedź "klamra"... Pozdrawiam :) 1
Gizel-la Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 @duszka bardzo dziękuję za przystanięcie...:) 1
obywatel Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 @Cor-et-anima wszystko w płynie noc szampańska szybko chandra minie Pozdrawiam
Nefretete Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej! Całość - jak najbardziej - podoba mi się! Natomiast, nie traktuj mojej wypowiedzi jako rodzaj swoistej dywagacji -:) I powyższe frazy! Weź! - no! ( Uśmiech ) - jakiś dwukropek i dywiz można wstawić, nie? No chyba, że nie zgadzasz się? To zrozumiem - bo to twoje! Z uznaniem dla treści wiersza! Pozdrawiam ciebie 1
Gizel-la Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Konsekwentnie wykasowałam wszystko. Zero interpunkcji... Surowe minimum :) Dziękuję za czytanie i uwagi! ;) 1
Nefretete Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 @Cor-et-anima Nie pogniewałaś się na mnie - chyba to nie moja zasługa -:) I tak! Lubię cię czytać. 1
Gizel-la Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 @Nefretetea tak wygląda, jakbym się... Nie, spokojnie, aż tak impulsywna nie jestem:))) Zresztą dlaczego miałabym się gniewać, jeśli miły komentarz ;) Pozdrawiam i wzajemnie ! :) @Ohcil to nie chandra. Dziękuję za komentarz! 1
Nefretete Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobra! Nasza. Jest ok -:) Cała przyjemność po mojej stronie! Miłego weekendu - pozdrawiam ciebie 1
Gizel-la Opublikowano 15 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2022 @Nefretete Wzajemnie ! ;) 1
Radosław Opublikowano 16 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2022 Zgadzam się, ze stweirdzeniem, ze to bardzo poruszający wiersz o relacjach i odchodzeniu. Jeśli pozwolisz Co - ret - animo zastanawiam się nad stiwerdzeniem " i mniej niż kiedyś " na ile dla Ciebie jest ważne to " i mniej"? Pozdrawiam
Gizel-la Opublikowano 16 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2022 @Radosław pięknie dziękuję za komentarz i to, że pochyliłeś się nad wierszem :) przytoczone przez Ciebie stwierdzenie ma odniesienie w wersie pod nim poza tym któż trajkotał w dzieciństwie nad uchem swoim rodzicom?:) pozdrawiam!
Wędrowiec.1984 Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2022 @Cor-et-anima Tak jest, piękne po prostu. 1
Ilona Rutkowska Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak... i czasem przekonujemy się o tym już po zachodzie słońca. pozdrawiam serdecznie IR 1
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2022 @Ilona Rutkowska to prawda - dziękuję za piękną uwagę! Dlatego zgodnie ze słowami ks. Twardowskiego - "Śpieszmy się kochać ludzi..." @Wędrowiec.1984 z serca... dziękuję! 1
Rekomendowane odpowiedzi