Leszczym Opublikowano 20 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2022 (edytowane) Rozumiem ten ciężki świat średnio na jeża wiem o wszystkim czego nie wiem średnio na jeża i średnio na jeża go już lubię – ach doświadczenia I tylko nie wiem czy niniejszym nie obrażam kolegi jeżyka bo to cudowne jest zwierzątko drepta krząta się i zajada zupełnie przepięknie A jak ci warknę, że ciebie też średnio na jeża potrząśnij mną mocno mną czterdziestolatkiem obiecaj mi złote góry dążeń, marzeń i pragnień I kiedyś mnie poproś żebym nigdy nie przestał! No jasne, że nie masz za co tutaj przepraszać! Warszawa – Stegny, 20.06.2022r. Edytowane 20 Czerwca 2022 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 3
Radosław Opublikowano 20 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2022 Myślę, że jeżyk nie ma nic przeciwko temu, chociaż sam by się musiał wypowiedzieć. Co do tekstu usunął bym "dążeń" - "złote góry" - cóż wiecej potrzeba ? Poza tym pozbywamy się kostrukcji "złote góry dażeń" . Pozdrawiam 1
Leszczym Opublikowano 20 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2022 @Radosław Hej Radek, dzięki za uwagi. Przemyślę je. Również pozdrawiam :)
Leszczym Opublikowano 20 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2022 @Dag Dzięki Dag, ja bym inaczej pisał, zdecydowanie mniej o sobie, ale zwyczajnie nie potrafię. Już tak mam niestety i mogę mieć tylko nadzieję, że ktoś kiedyś gdzieś odnajdzie siebie w moim tekście o mnie.
Leszczym Opublikowano 20 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2022 @Dag ładnie powiedziane i aż miło, że pod moim usiłowaniem pisarskim :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2022 Witam - zgrabnie to brzmi - Pozdr.
Leszczym Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2022 @Waldemar_Talar_Talar dzięki raz jeszcze jutro pobłąkam się u Was, bo zaległości mi się robią ;)
Rekomendowane odpowiedzi