Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Nata_Kruk Opublikowano 13 Maja 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2022 (edytowane) wio_sennie to dobra pora roku żeby nie podtrzymywać ścian czas i tak jutro je wchłonie mnie także za oknami potop zieleń rozlewa się po lesie w konarach świergot ballad rozwiesza nutki wspomnień kiedy mgły po burzach rodziły promyki słońca gniazda jak przytuliska wyciągały skrzydła w poszukiwaniu ciepła przeczesywały wyrwy niedopowiedzenia pod którymi wzrastała miłość maj, 2022 Edytowane 20 Listopada 2023 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 16
violetta Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2022 czuje się ten las, małe, latające stworzonka. 1
Starzec Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2022 wiosny nie można przespać, bo jest jak te motyle w brzuchu, przed latem :) Pozdrawiam :) 1
iwonaroma Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2022 Fajny tytuł :) Staranność w doborze słów - sprzyja znaczeniom. Pozdrowienia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Natuskaa Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2022 Wiosna w tym roku jest jakaś bardziej wiosenna niż zwykle. Zapewne przez to co się dzieje na świecie... potrzebujemy żywszych kolorów, takich które ciągną w górę. Ładnie dziś u Ciebie :) Pozdrawiam. 1
Nata_Kruk Opublikowano 13 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2022 violetto... ja również widzę te stworzonka... :) Starzec... tak, nie można i... nie powinno się jej przespać, a motyle... niech krążą... iwonaroma... fajnie, że słowa sprzyjają znaczeniom. Natuskaa... może i bardziej wiosenna, na pewno wykonuje 'swoją robotę'... ;) i nich ożywia to, o czym piszesz... WiechuJK oraz Dima Kartonow... dziękuję za czytanie. Drodzy goście, miło, że zechcieliście zajrzeć do mnie. Dziękuję i... pozdrawiam wszystkich.
Anastazja Sokołowska Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2022 Ujął mnie ten wiersz. 2
Nata_Kruk Opublikowano 13 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2022 Anastazjo... miło mi, dziękuję.! Olo... Tobie również. 1
GrumpyElf Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2022 Oddałaś nastrój wiosennej eksplozji życia i kąpieli leśnych, a także na ilu płaszczyznach można przeżywać las. Muzyka cudowna i dopełnia Twój wiersz, Nata. 1
Nata_Kruk Opublikowano 14 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2022 (edytowane) GrumpyElf... bardzo dziękuję za dobre słówko. Tak, muzyka i dla mnie piękna. Panie Ropuchu... Leno_2... dziękuję Wam za punkciki. Edytowane 14 Maja 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Rolek Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2022 @Nata_Kruk Na zielonych łąkach znów się pasą krówki, Świeży, żółty mleczyk całkiem im smakuje. Po leśnych ścieżynach, zasuwają mrówki, Woda w leśnym stawie nad ranem paruje 1
Czarek Płatak Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2022 Jest klimat. Najbardziej podoba mi się porównanie wiosny do potopu. Dokładnie tak pomyślałem wczoraj łażąc po łąkach za miastem. Prawdziwy potop. Zatopmy się w nim po szyję :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 15 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2022 (edytowane) Rolek... sympatycznie się wpisałeś... :) i... Czarek Płatak... bardzo Wam dziękuję za wejście... patrzę i.. wytykam Ci Czarku w Twoim, a ja.. tutaj... dwa razy "tak"... w sąsiedztwie. Konieczna korekta.!!! mogę.. muszę. Pozdrawiam Was wiosennie. Edytowane 21 Maja 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Anna_Sendor Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2022 @Nata_Kruk u mnie też trochę senna ta wiosna. Twój wiersz mnie wyhamował po szybkim dniu;) 1
Nata_Kruk Opublikowano 20 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2022 Anno... miło mi, że zatrzymałaś się przy nim, że dało się trochę wyhamować. Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi