Wielebor Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 (edytowane) Natalii V. Powoli zarastam mchem Nieziszczonych nigdy marzeń i nadziei Zbieram je, warstwa po warstwie Już są grubawe, grube niczym Marchołt Strach pomyśleć co to będzie na starość? Majuskułą krzyczało Twoje imię, Natalio, Teraz zasypał je pył czasu Stępił ostrze bólu W każdym razie Już nie rani tak, jak kiedyś. Minuskułą szepczę teraz Zastanawiam się Jakiej czcionki użyć, Browalia, Times czy MS Jai Le Pomożecie? Pomożemy. Piszę białym wierszem, nie siląc się na rymy, Nasze dzieci śpią spokojnie Nieświadome naszej historii Przecież mają własne życie Łatwiejsze niźli moje. Warszawa, 9 maja 2022 Edytowane 29 Maja 2022 przez michal1975-a (wyświetl historię edycji) 3
jan_komułzykant Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nieziszczonych ciąg logiczny zdania wskazywałby na: "łatwiejsze niż moje" 1
Wielebor Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 @jan_komułzykant słusznie, dziękuję bardzo za wskazanie mi tej niekonsekwencji.
[email protected] Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 @michal1975-a Z małej czy dużej - ki czort wsio rawno by dobrze kląć. Miłego wieczoru Michale.
Wielebor Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 @[email protected] miłego wieczoru!
Leszczym Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 @michal1975-a potrafisz Michał napisać świetny wiersz co mnie cieszy ;))
Wielebor Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 @Leszczym Super, a ta Natalia z mojego wiersza to moja pierwsza miłość, jeszcze z podstawówki. Nigdy o niej nie zapomnę :-)
Leszczym Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 @michal1975-a i oddałeś jej kawałek swojego wiersza, całkiem dobrego, a to się powinno liczyć ;))
violetta Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 @michal1975-a tak tęsknisz, po co, miałam tyle miłości, za żadną nie tęsknię. a skąd tytuł?
Wielebor Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 (edytowane) @Leszczym he he, ciekawe czy Ją to w ogóle jeszcze obchodzi, chyba już nie :( @violetta po prostu majuskuła = duża litera (kapitalik), minuskuła = mała litera (minimalik) :-) @violetta ale masz rację, pora pożegnać się z tą mniłością, choć to niełatwe :) trzeba z żywymi naprzód iść Edytowane 9 Maja 2022 przez michal1975-a (wyświetl historię edycji)
Leszczym Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 @michal1975-a dziś poezja.org znów Twoja ;) Niestety / stety poezja Twoja a nie tamta Natalia...
Wielebor Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 (edytowane) @Leszczym :-) powiem Ci brutalnie: czort z Natalią, olać to wszystko, liczy się tylko to co tu i teraz Edytowane 9 Maja 2022 przez michal1975-a (wyświetl historię edycji)
Leszczym Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 @michal1975-a żeby to było takie proste ... ;)
Wielebor Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 (edytowane) No masz i wystraszyłem Violettę... ech :( Edytowane 9 Maja 2022 przez michal1975-a (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi