Leszczym Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Wezmę w garść wszystkie myśli, uczucia i emocje i rozetrę je rozważnie i umiejętnie na tarce z życia wziętej Wygramy jeśli tylko sałatka wyjdzie smaczna, zjadliwa i lekkostrawna! I nawet szczypta soli czy pieprzu wcale nam nie zaszkodzi! Seranon, 28.04.2022r. 1
Wielebor Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Leszczym a fujjj nie lubię określenia "zjadliwa". Są gusta i guściory, a także guściki:)
Wielebor Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Gosława Ja w ogóle lubię ostre przyprawy ostatnio chrzanem się zajadam. Hej Renato:)
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Leszczym ścieraj myśli i uczucia i emocje - ile wlezie! koniec końców wszystko straci własne smaki w majonezie ;D
Leszczym Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 (edytowane) @michal1975-a @Gosława @error_erros wybaczcie mi tę sałatkę jest taka mdła i kliszowata, po prostu aluzyjnie pod przyjaciół z teatru machnąłem to "cudo" ;)) @Gosława a ja bym chciał w sumie tylko o pieprzeniu pisać i pisać tyle że nie umiem :// @michal1975-a wiesz była taka francuska bardzo dobra komedia " Gusta i guściki" gdzie pewien milioner gustował w szkaradzie sztuki i był za to mocno krytykowany, ale jego postawa na mój gust była właśnie przepiękna :)) @error_erros :D i wyjdzie gites majonez ;) Edytowane 28 Kwietnia 2022 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Witam - jestem na tak - Pozdr.
Leszczym Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Waldemar_Talar_Talar dzięki Waldek ;))
Rekomendowane odpowiedzi