stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 w pocie ziemi uginającej kark pokłonem niebu rodzi się kameleon - życie jądro serca skrywa zazdrośnie w skórzastym worze nie pozwalając mu rozrosnąc się do rozmiarów dobroci wężowym ruchem wsnuwa się w in-teresy zakamarkowości mechanizm lepkości uruchomiony słodycz mrówczej pracy wszczepiona w macierzy sakwa nabrzmiała pękaci się coraz bardziej i co?
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 'i co? i nic pranie brudnych pieniędzy trwa' -nie myślałaś żeby może to amputować? Bez tego chyba będzie lepiej :) Wcześniej wszystko jak zawsze ciekawie i z pomysłem, aż się boję czym mnie jeszcze zaskoczysz ;) pozdr.
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 tak mówisz- no, to ciach, toporem, nożycami?z zaskoczenia? zaskoczyć, czymże ja mogę,
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaskakujesz w każdym wierszu, każdy jest inny, każdy ma inny świat
hewka Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Jay Jay ma racje, ja Ci tez zazdroszcze :) bo wlasnie mam okropny zastoj.A wiersz mi sie podoba. Tylko nie ciachaj kosiarka, tzn za mocno:) Pozdrawiam cieplo :))
stanislawa zak Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 cięcie dokonane czy za mocno? wzajemnie pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi