-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Nefretete · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
No więc widzisz, że nie ma się o co spierać i sprawy nie ma. Pozdrowienia -
Przez Stary_Kredens · Opublikowano
@Nata_Kruk a tak słusznie , poprawię Dzięki za czytanie i komentarz Pozdrawiam serdecznie Kredens -
Przez Łukasz Jasiński · Opublikowano
@Nefretete Owszem, mój tomik wierszy pod tytułem - "Kowal i Podkowa" - został wydany przez moją szkołę - Liceum Zawodowe, a było to ów roku - dwa tysiące dziesiątego - październik i można zamówić w Archiwum Akt Nowych. Łukasz Jasiński @Nata_Kruk To samo dotyczy - Tajnego Ruchu Oporu - jest to ruch czysto literacki mający na celu kształtowanie świadomości narodowej - pozwala mi na to wciąż obowiązującą - Ustawa Zasadnicza - Konstytucja Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej, a ja: mam prawo być pułkownikiem - moim przodkiem jest generał Jakub Krzysztof Ignacy Jasiński herbu Rawicz i wszystko jest zgodne z tutejszym regulaminem i kodeksem postępowania karnego, naprawdę, proszę pani - doskonale znam prawo... Łukasz Wiesław Jan Jasiński herbu Topór -
Przez Nefretete · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Zgadza się, cały cykl, z którego niemal 30% jest gotowe, a pozostała część wciąż badana, będzie stopniowo dodawana do całości. Dziękuję i pozdrawiam -
Przez Andrzej P. Zajączkowski · Opublikowano
Kiedyś młode były myśli moje I ktoś zasmucił mnie Kruche me serce rozdarł na dwoje I to jest bardzo złe Miłość na ludzi fatalnie działa Miłość jest jak zgorzel Kiedyś ja czyjeś serce złamałam I to jest, myślę, gorzej I Dorothy: Once, when I was young and true Someone left me sad Broke my brittle heart in two And that is very bad Love is for unlucky folk Love is but a curse Once there was a heart I broke And that, I think, is worse
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi