OloBolo Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2022 dowiedziałem się dzisiaj czegoś w tajemnicy-więc wam nie powiem co to było i ten ktoś dlaczego zdradził mi ją-spędzając sen z powiek przejechany jestem przez buldożer przez wyrzuty jego sumienia odkąd wiem-to czuję się gorzej jak ten prorok z biblii Jeremiasz 7
Dared Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2022 @OloBolo "Leczyliśmy Babilon, a nie jest uleczony" proroczo dzisiaj 1
Leszczym Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2022 @OloBolo mieć tajemnice - nie najlepiej, mieć udział w czyjejś tajemnicy no też bardzo niefajnie... Świetny temat na wiersz i forumową rozmowę. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Witam - zacne pisanie - Pozdr. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Tajemnica, to jest taka rzecz, o której wie tylko jeden człowiek. To cytat z jakiejś bajki, już nie pamiętam z jakiej, ale jakże to prawdziwe! Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi