Jego Alter Ego Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 lubię gdy palisz obrastać w dymu kółka przesiąkać zmieniać pozycje lubię gwiazdy na suficie gdy dzielimy poduszkę udawanie kochanków lubię gdy mówisz do mnie oddech na szybie trwa po tobie tylko chwilę
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 'lubię gwiazdy na suficie gdy dzielimy poduszkę' 'oddech na szybie trwa po tobie tylko chwilę' -najlepsze z bardzo dobrej całośći. postępy, postępy :) pozdr.
Jego Alter Ego Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 dziękuję Jayu za miłe słowa tu i w warsztacie:)pozdrawiam kurczaczkowo
Jego Alter Ego Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Pansy,przyznam,że już nad tym myślałam, zaburzenie porządku mi tam nie przeszkadza:)poczekam jeszcze "co ludzie powiedzą" :)) pozdrawiam
nnnn Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Bardzo ładnie realne... Słuchasz Ani Jopek? miewam skojarzenia :)
Jego Alter Ego Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 słucham,to TA piosenka była inspiracją:) dziękuję za wejście i komentarz,pozdrawiam
nnnn Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 TA piosenka jest wspaniała, TEN wiersz także... ściskam.
patrycha Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 delikatna kompzycja, dobór słów aż unosi się mgiełka nastrojowa, którą tutaj stworzono :) Bardzo mi sie podoba lubię takie wiersze Przesyłam garstkę niepokojącego uśmiechu
Michał Ziemiak Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Witam! Trzy zwrotki - trzy plusy! Każda ma w sobie coś pieknego... Zszyte tematem wiersza dają obraz, w który można wpatrywać się bez końca - ja po prostu takie utwory lubię ;-) POZDRAWIAM!
Jego Alter Ego Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 dziękuję Patrycho:) i dziękuję Michale:) dobrze,że ktoś lubi takie wiersze, skoro przestałam pisać dla samej siebie to cieszy tym bardziej:) pozdrawiam
51fu Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 lubię gdy piszesz obrastać w słowa przesiąkać lubię gdy tytuł trwa po tobie nie tylko chwilę Pozdrawiam bardzo. // 51
Jego Alter Ego Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. merci Fu za (u)czucie wiersza:)
Vague Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 gdy palisz obrastać w dymu kółka przesiąkać zmieniać pozycje gwiazdy na suficie gdy dzielimy poduszkę udawanie kochanków gdy mówisz do mnie oddech na szybie trwa po tobie tylko chwilę i hate you so much /poprostu powtórzenia mi nie leżą:]/sens jak najbardziej zachowany/w tej wersji bardziej wymownie../pozdr*
zielen oczu Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 jak dobrze pomarzyć... pozdrawiam dodatnio kwitnąca n.
Gość Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Subtelne słowa Martyno , czuje się Twój wiersz sublimacyjnie nawet pomimo kilku kółek dymu. ;-)Ciekawe porównania , konsekwentna kompozycja całości , po prostu wodzisz słowem nastrojowo..Pozdrawiam ;-)
Jego Alter Ego Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 zieleń oczu- ciesze się ze zdrowa:) dziekuje za komentarz:) Joanno- Tobie również dziekuje:) pozdrawiam i czekam na Wasze wiersze kolejne:)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Początek niezły, środek jeszcze lepszy i dobre zakończenie... brawo.. pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
Jego Alter Ego Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Vague-szanuje Twoje zdanie i wersje,ale ona byłaby nie moja:) Arku- dzięki za miłe słowa pozdr./martyna
vacker_flickan Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 fajnie fajnie uwagi: bezokoliczniki w pierwszej zwrotce trochę mi się zdają „z sufitu”, jakoś tak nie bardzo w drugiej zwrotce czepię się „kochanków”, podawanie na tacy w przypadku „udawania” trochę banałem trąci, proponuję wyrzucić „kochanków” (będzie wiadomo o co chodzi:)) albo zastąpić czymś albo kimś:) przerzutnia „do mnie” jakoś nie przemawia, może połączyć z poprzednim wersem? kończąc czepiactwo powiem, że końcówka dobra:) pozdr
Jego Alter Ego Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ech Piękny..bardzo są ważne dla mnie Twe uwagi,ale tak mi szkoda ruszać to co napisałam:)może kiedyś się odważe..teraz niech sobie siedzą te moje uczucia:) pozdrawiam i dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi