Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Marca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 (edytowane) Poszła już sobie pani Pandemia, jak jej nie było, tak jej już nie ma. Radość by była z tego ogromna, gdyby nie przyszła panienka Wojna. Chłopców uwiodła w perfidne sidła, ręce rozkłada, jak czarne skrzydła, sięga daleko, ze śmiercią swata, i zęby szczerzy do pana Świata. Edytowane 1 Marca 2022 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 8
Antosiek Szyszka Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 @Sylwester_Lasota wojenko wojenko idziesz szybko prędko kiedy przyjdziesz do nas nikt sie już nie schowa. 1
Anastazja Sokołowska Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 W punkt, nic dodać, nic ująć. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem czy się cieszyć, czy smucić z takiego wniosku... Pozdrawiam z całą serdecznością. @Antosiek Szyszka, mówisz: uczmy się rosyjskiego? To chyba nie jest najlepsza wróżba w tym momencie... ale Laskowyj Mai lubię i nie chciałbym żeby cokolwiek to zmieniło, nawet wojna. Pozdrawiam. 1
Antosiek Szyszka Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 @Sylwester_Lasota Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, widzę, że ktoś tu odrobił lekcje i jest dobrze przygotowany na ewentualne ewentualności. Też lepiej gadam po rusku niż po niemiecku, ale pozwól, że się nie będę tutaj popisywał. Trzym się. 1
Antosiek Szyszka Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2022 @Sylwester_Lasota Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;)
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Wyspałem się. Dzień dobry.
Antosiek Szyszka Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2022 @Sylwester_Lasota ja toże.
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A gdzie cyrylica?
Antosiek Szyszka Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2022 @Sylwester_Lasota Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
iwonaroma Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2022 Super. Dobrze, że Pan Świat, jak na prawdziwego faceta przystało, nie poddaje się manipulacjom pań i panienek :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. You... z a b y w a y o u ;)
Antosiek Szyszka Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2022 @Sylwester_Lasota dzięki za poprawkę ;))
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mówiąc szczerze, mam nieco mieszane odczucia co do tego "nie poddawania się". W każdym razie dzięki za wizytę i ślad :) Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie miej mieszanych uczuć. Zdrówka 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 2 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma problema :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 4 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ostatnio wszystko mi się meisza :))) Również pozdrawiam
Deonix_ Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2022 Ładnie, może nawet nieco frywolnie napisane, ale czasem w ten sposób może i lepiej prawdę oddać, jakiś ciężar z duszy wtedy odchodzi :)) Pozdrawiam, Deo.
Rekomendowane odpowiedzi