OloBolo Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) jeszcze nie grali tego w żadnym kinie i grać nigdy nie będą żebym uśmiechał się do ciebie przymilnie Poezjo jesteś mi solą na ranę obsesją grafomana wiatrem co za oknem oszalały wyje chmurami co słońce przesłania spadaj przywidziałaś mi się tylko gdy leżałem pod płotem pijany udawałaś ponętną dziewicę a ty prostytuujesz się z każdym nawet z moimi wrogami zwiodłaś mnie na manowce myślałem że jestem wybrany że wiersz kiedyś piękny napiszę taki no wiesz-niespotykany poszła ty won ode mnie za Prozę chyba się wezmę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 2 Lutego 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 6
jan_komułzykant Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2022 To chyba A.Poniedzielski zamienił w słowo ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. źródło: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2022 @OloBolo Super, dzięki za uśmiech :))) 1
Rekomendowane odpowiedzi