Ten utwór został doceniony przez użytkowników. OloBolo Opublikowano 12 Stycznia 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2022 a tobie ziemia niechaj lekka będzie ty który jednak odszedłeś zbyt wcześnie bratki pachnące nad tobą posadzę znicze zapalę modlitwy odprawię nie mam ci za złe że mnie opuściłeś i teraz będąc w krainach odległych jesteś szczęśliwszy niźli wtenczas byłeś gdyśmy rozmowy długie z sobą wiedli pamiętasz w piłkę graliśmy ja w bramce stałem z nadzieją że strzelisz mi gola tyś się przewrócił niwecząc swe szanse żeby w czymś kiedyś choć raz mnie pokonać nic się nie stało świat nadal się kręcił teraz stanęły wskazówki zegara żal mam do ciebie że mi już się nie śnisz i piszę wierszydła by móc cię przywołać 8
GrumpyElf Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2022 Ta scena, gdy trzymasz kciuki za przyjaciela, żeby w końcu udało mu się wcelować w bramkę. Właśnie to. 1
Marek.zak1 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2022 Ludzie odchodzą i takie właśnie refleksje to budzi. Pozdrawiam. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2022 Fajna przyjaźń 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2022 No i w końcu pokonał - pierwszy dobiegł do mety. Nieco przewrotne epitafium, ale się podoba. Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi