Ten utwór został doceniony przez użytkowników. A-typowa-b Opublikowano 27 Grudnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2021 Oburącz trzymam, złapaną, moją, żywą. Pamięć spod kapelusza. Wyuzdana rzeczywistość wieczorami przy twarzy. Bogobojna miłość między palcami. Za dnia wtórne unoszenie piersi W górę, w dół. Środek niechaj bije po duszy, byle nie na znój. z dnia 13.12.2021 autor wiersza: a-b Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 13
Magnus Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Interesujące. Ogolnie podoba mi się wiersz 1
A-typowa-b Opublikowano 27 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2021 @Magnus o oddychaniu pisałam ;).
Magnus Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2021 @A-typowa-b :D aha @A-typowa-b Trochę szkoda, ale i tak się podoba. 1
A-typowa-b Opublikowano 27 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) @Magnus a no widzisz :) jak bywa, różnie można interpretować i to jest niezwykłe :). @Pan Ropuch fajnie że mnie odwiedziłeś :) @anna_rebajn dziękuję :) @Igor Osterberg aliceD pozdrawiam ciepło w ten mroźny wieczór ;) Edytowane 27 Grudnia 2021 przez A-typowa-b (wyświetl historię edycji) 2
Pan Ropuch Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2021 @A-typowa-b Wpadam, czytam o jeszcze raz wpadam i czytam... spod chmury kapelusza jak to mawiał klasyk Pozdrawiam Pan Ropuch 1
violetta Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2021 unoszący wiersz, coś jest w nim. 1
A-typowa-b Opublikowano 28 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2021 (edytowane) @Pan Ropuch to tak jak ja :) @valeria dzięki :) @w.k.wilczy dziękuję wilczy wilku :) @Leszczym normalnie cieszę się że byłeś :) @Andrzej_Wojnowski dzięki, to zawsze cieszy jak się podoba. Edytowane 28 Grudnia 2021 przez A-typowa-b (wyświetl historię edycji) 1
Somalija Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2021 @A-typowa-b Znowu kapelusz? Może czas na beret... 1
A-typowa-b Opublikowano 28 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2021 (edytowane) @Somalija może i beret będzie. Specjalnie dla Ciebie :) Edytowane 28 Grudnia 2021 przez A-typowa-b (wyświetl historię edycji)
A-typowa-b Opublikowano 29 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) @Dag odwaga i zmiany, daje do myślenia to co napisałaś. Pozdrawiam ciepło z zimowej aury. @beta_b pozdrawiam zza szklanego monitora. @Michał_78 miło mi cię gościć. Pozdrawiam. @Wędrowiec.1984 dawno nie widziałam Twojego miłego awatara. Pozdrawiam @Krzysztof2022 pozdrawiam :) @[email protected] pozdrawiam :) Edytowane 25 Września 2022 przez A-typowa-b (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi