shy angel Opublikowano 21 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 krzyk tak silny że trwa wrastając w przestrzeń drapiąc gwiazdy i Boga w którego nikt już nie wierzy wstydliwe modlitwy kołaczą do spróchniałych drzew udających jakieś organy w ciałach ludzkich a krawędź twojego zapachu kaleczy mnie po policzku
Michał Ziemiak Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Witam! Przekonywujący i dobrze napisany. Przyczepiłbym się tylko kilku fragmentów tzn.: "krzyk jest silny - to pozwala mu trwać wrastaja w przestrzeń drapią gwiazdy i Boga składniki niewiary wstydliwe modlitwy kołaczą do spróchniałych drzew udających nijakie organy w ludzkich ciałach z krawędzi twojego zapachu kaleczy mnie - po policzku" POZDRAWIAM!
shy angel Opublikowano 23 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Dziękuję serdecznie za komentarz i propozycję zmiany mojego wiersza. Ale moim zdaniem on traci na wartości przy drugiej wersji. Ja po prostu tego tak nie odczuwam, nie w taki sposób w jaki to pan napisał. Dziękuję raz jeszcze i proszę wybaczyć, ale zostawię "twój krzyk" taki, jaki jest.
Rekomendowane odpowiedzi