Somalija Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 (edytowane) żyła z dwoma jak z jednym stos scheda w mnie płonie grzech nie potrafiła wybrać bryły zdarzeń biją o wdowią kotę pośród iskier zarysowując łeb to nielinijny znak widny w mej twarzy gestach w gołoborzach paprochów pod powiekami zamknięty kwadrat nieleczalnych myśli efemerydalne miłostki zatrzaskują się raz po raz zrywa czasem przed świtem moje ciało świecące kolejna nadzieja by umierać jak teraz na niskim łuku dnia bardzo później jesieni nie mogę nic spostrzec i nie dlatego że dni nocne ciemno białe wziąłeś mnie na orbitę rozbierasz kwazarem myśli ścigając po nagim ciele wsuń dłoń lepkość przez ciebie nie potrafisz wybrać Edytowane 24 Grudnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 @Gosława Hahaha, że też jeszcze coś zostało, czego Ty nie wymyśliłaś Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dziękuję za odwiedziny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 (edytowane) @Michał_78 Cześć, dwa miesiące myślę jak ukryć ten syndrom w wierszu, a tu... Michaś TADAM!!! w minutę mnie rozszyfrowuje Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . @Stanisław Nie chwal dnia przed zachodem... mawiali. Dziękuję za ślad . Edytowane 19 Grudnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsis Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 @Somalija patrzę w lustro, a tam - podwodny taniec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 20 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 @Arsis Dziekuję za piosenkę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Włodek, przywołuję Cię do porządku! To meduzy, bardzo prymitywne zwierzęta, zawierają ponad 90 % wody ta reszta stanowi o ich wyglądzie i zwyczajach. Niesamowite... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsis Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 @Somalija wskakuj, popływamy sobie... ... albo odkryjemy nowy świat... ... a to z filmu "gorzkie gody", romana polańskiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 20 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 @Arsis Brzmi fantastycznie, zaraz poszukam słuchawek, bo teraz po porządkach świąteczny nic nie mogę znaleźć Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 21 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 @Michał_78 Zauważyłam jaki z Ciebie wierny czytelnik Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dziękuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Witam - cacko wiersz - Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 21 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję bardzo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam przedświątecznie , wszystkiego dobrego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Ropuch Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 @Somalija tam chyba powinno być pod powiekami a nie po powiekami, "d" pożarte. Bądź co bądź w gołoborzach paprochów pod powiekami wręcz wryło się na twardy dysk w ropuchowym czerepie. Pięknie utkany wiersz poetycznymi nićmi. Pozdrawiam Pan Ropuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 24 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 @Pan Ropuch @Pan Ropuch Dziękuję za złapanie błędu... Pozdrawiam serdecznie, świątecznie i zimowo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsis Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 @Somalija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 24 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 @Arsis Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsis Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 @Somalija nie ma za co... cześć, aga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 25 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 @Arsis Cześć Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Znalazłeś coś pod choinką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsis Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 @Somalija nie mam choinki... spędzam święta ze swoją melancholią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 25 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 @Arsis Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , łobuz. Łap kawałek mojej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsis Opublikowano 25 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 @Somalija nie ruszaj swojej choinki, nie psuj jej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 25 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 (edytowane) @Arsis Coś Ty, w poniedziałek jadę po czerwone bombki, bo syn mi płacze, że brzydka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Prezentów już nie ma, ale możesz podumać przy szopce... Edytowane 25 Grudnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi