51fu Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 tu miało się coś zacząć i to zupełnie na poważnie ale jak na razie nie umiemy wkleić się wgryźć w sześcienny kwadrat potrzeba nam kilkuset wdechów na ogarnięcie wprawdzie kaloryfery grzeją ale tak jakby ktoś im żebra młotkiem poprzetrącał i chociaż jest prąd to całkiem wbrew prawom fizyki nie może odnaleźć uziemienia odkąd to wszystko nasze namacalne ona cichnie i zapada się wewnątrz przeze mnie i ze mną wewnątrz — implozja wcześniej już przewidziała że spalimy się w blokach
Jego Alter Ego Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 piszesz nietypowo, ale tak naprawdę..nie spotkałam podobnej poezji,ale pasuje mi ona, znajduję coś dla siebie, czekam na więcej:)
vacker_flickan Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 ciekawe, trochę mi się gryzie „sześcienny kwadrat” plus widziałem kilka zbędnych słów, ale skoro piszesz tak, jak piszesz, to nie będę się wymądrzał, sam wiesz, co i jak:) interesująco pozdr
Vague Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 tu miało się coś zacząć i to zupełnie na poważnie miałam napisać że świetnie wtłoczyłeś ciśnienie ale jak na razie trochę forma się gryzie w prostopadłościanie potrzeba mi kilkaset wczytań na akceptację:] a tak poważnie -to utwór zrobił na mnie wrażenie swoją niebanalnością i konceptem/
Asica Szalonek Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 podoba się zasadniczo, tylko nie wiem (może zbyt głupia żem jezd czy cuś) jak może wyglądać sześcienny kwadrat, i z czym to się je :) pzdr - aśka
Michał Ziemiak Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Ciekawe... Po Twoim wierszu u jazzie spodziewałem się trochę "innego" toru jazdy, a tutaj niespodzianka. Utwór prowokujący, przypomina trochę monolog i tym właśnie zasłuzył sobie na plusa ;-) Ten fragment: "odkąd to wszystko nasze namacalne ona cichnie i zapada się wewnątrz przeze mnie i ze mną wewnątrz — implozja" - przpomina mi niektóre "schizowe" kawałki Deftonesów. A to samo przez się zasługuje na PLUSA ;-) POZDRAWIAM!
51fu Opublikowano 21 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Dziękuję wszystkim, którzy zechcieli podzielić się wrażeniami i zostawić kilka słów. Pozdrawiam wszystkich. Jego Alter Ego: bardzo mi miło, że coś dla siebie znalazłaś; Vague: świetny komentarz, dzięki; Michał: mam jeszcze kilka torów do rozpracowania; Pansy: stokrotnie dziękuję, Twoja (nie)cierpliwość zostanie nagrodzona. // 51fu
Rekomendowane odpowiedzi