Ten utwór został doceniony przez użytkowników. GrumpyElf Opublikowano 14 Listopada 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2021 (edytowane) kiedy spadam w multum myśli smagam je dłońmi jak chmury niektóre to kłębuszki chcące się tulić inne mokre i zimne rozdarte oschłym ostrzem każdej przyglądam się i zostawiam poza swoim losem nie są mną jedynie przytrafiają się od tego jak je potraktuję zależy lądowanie Edytowane 14 Listopada 2021 przez GrumpyElf (wyświetl historię edycji) 11
tetu Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2021 Widzę, że Twoja peelka poddaje się losowi, co ma być to będzie, ale niech pamięta, że kto ma miękkie serce, musi mieć twardy tyłek;) Pozdrawiam Elfiku. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. literówka;) 1
GrumpyElf Opublikowano 14 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2021 @tetu Tetu, wielkie dzięki za komentarz; pomógł mi zrozumieć, że muszę skorygować solidnie tekst. Usunęłam też te otwarte ramiona. Mam nadzieję, że teraz słowa lepiej oddają ideę, którą chciałam się podzielić. Pozdrawiam :)
_M_arianna_ Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2021 @GrumpyElf Tak, przytrafiają się rozmaitości, z których nie pozostaje nic trwałego. Pozdrawiam. 1
iwonaroma Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2021 Fajne, sensualne określenie myśli :) tak czy siak, nawet gdy są miłymi i cieplutkimi kłębuszkami - trzeba je zostawić poza... fakt. Pozdrówka 1
Leszczym Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2021 @GrumpyElf staram się czynić mniej więcej podobnie i nawet czasem mi wychodzi. Fajny tekst, peelki nie da się nie lubić :) 1
Czarek Płatak Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2021 Ej, weź Sen, że spadam to jeden z niewielu (obok akwariowych rybek (?)) powtarzających się mi cyklicznie snów... 1
Nata_Kruk Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2021 ... sny są po to, żeby oderwać się od rzeczywistości. To, że zdarzają się wariackie, że nie wiadomo o co chodzi, to już zupełnie inna bajka, a chmury kłębuszki... te zawsze warto mieć pod ręką w razie upadku. Ja tak robię. Pozdrawiam. 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2022 Dobra, trzeba pamiętać żeby nie zabrakło chmur, bo to by było naprawdę twarde lądowanie. :) 1
GrumpyElf Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2022 @Wędrowiec.1984 Czyli bujajmy w obłokach :)
Rekomendowane odpowiedzi