Pan Ropuch Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2021 (edytowane) pamiętam mówiłaś mi po przejściach po wpierw razem i kilka nie razem - tak działa zauroczenie zakochać się permanentnie spojrzeniem po ślub grób dziatki i dom nie sposób myślałem że sprawię by było odwrotnie - nie sprawiłem... zostawiłem gołebicę gotową do lotu w autobusie linii 515 dziś nie ma to już znaczenia tani kawalarz kiepskich żartówprzecież wybór za chwilę będzie ten sam reszta to tylko kąt nachylenia bądź zmienna pomyślałem raz jeszcze tylko dlaczego mi się już nie uśmiecha Edytowane 10 Listopada 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2021 @Pan Ropuch - trudne pytanie - Pozdr. 1
Czarek Płatak Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2021 (edytowane) Cholernie niedoceniony wiersz. Już za sam tytuł chciałem dać serce, ale stwierdziłem w sobie, że byłoby to z mojej strony niepoważne. Teraz żałuję, że nie mogę dać dwóch. Ukłony P. S - 515 Tychy, Mikołów, Katowice? Edytowane 12 Listopada 2021 przez Czarek Płatak (wyświetl historię edycji) 1
Pan Ropuch Opublikowano 12 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2021 @Czarek Płatak Cholernie miło mi się zrobiło po Twoim komentarzu Czarku, Piona! A od siebie dodam - E tam! już się piszą następne. Pozdrawiam serdecznie Pan Ropuch 1
Rekomendowane odpowiedzi