Ten utwór został doceniony przez użytkowników. jan_komułzykant Opublikowano 1 Listopada 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 tak powoli najskuteczniej jak tylko umiem by nie pozostał po mnie najdrobniejszy pyłek w urnie wywieję się całkowicie narozprzestrzeniam nim trwa to życie by wciąż jeszcze móc się cieszyć z tej miłości odrobinę 9
Nata_Kruk Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... jeśli tylko zdołasz.. płonąć.. w taki sposób, jw. .. płoń, bo dla miłości warto. Pozdrawiam. ps. przypadek raczej, że dzisiaj już słuchałam ten kawałeczek Vangelisa. Edytowane 1 Listopada 2021 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyobraź sobie Nato, że przypadkiem ja też :) I chociaż tam obrazek był jeden - Podziękowania dla @Arsis, to sama muzyka spowodowała, że ten wierszyk tu jest. Znalazłem jedynie bardziej adekwatną wersję. Dziękuję za wizytę Nato, kłaniam się. @huzarc, @Cor-et-anima Dziękuję za czytanie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Antoine W Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytam i poczytam jeszcze, bo to "nim" mnie myli... 1
jan_komułzykant Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. póki co, nim trwa ;) Dzięki za czytanie. @valeria miło, ze zajrzałaś :) 1
beta_b Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2021 Delikatne. Kruche choć trwałe, ciepło pozdrawiam, bb 1
jan_komułzykant Opublikowano 3 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj @Dag. Pięknie to czytasz. Bywa też, że w tej wdzięczności nie umiemy się zazwyczaj znaleźć, by wywdzięczyć się w pełni, jak by się chciało, albo należało. Nie zawsze też przychodzi do głowy, żeby się chociaż nad tym głęboko zastanowić. Dziękuję Ci za świetny komentarz. Pozdrawiam Jak to z uczuciami i życiem Beatko. Gorąco dziękuję i pozdrawiam.
Pan Ropuch Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 @jan_komułzykant subtelnie i celnie. Nie trzeba nic więcej, a utwór przywołał kilka wspomnień i przede wszystkim jeszcze jeden utwór. Pozwolę sobie odbić piłeczkę muzycznie kto wie czy i to będzie w stanie cokolwiek przywołać... Pozdrawiam Pan Ropuch 1
jan_komułzykant Opublikowano 5 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2021 @Pan Ropuch Pamiętam i też pasuje. Szczególnie początek teledysku bardzo ładnie mi się zestraja :) Dziękuję za tak dobrze dobraną piłeczkę, pozdrawiam. @A-typowa-b, @Antoine W, @Leszczym, @Dag, @Nata_Kruk Dziękuję serdecznie za czytanie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 4
Gość Franek K Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2021 Ładnieś to skomponował :)
jan_komułzykant Opublikowano 11 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2021 @Franek K Bardzo dziękuję :)
Rekomendowane odpowiedzi