stanislawa zak Opublikowano 13 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 reminiscencja - no i co mi po tym utrwaliłam za zgodą myśli - jeszcze gorzej bo trwa więc boli zapanowałam nad byciem w permanentnej przemianie o, zgrozo - procą w pierś imprinting i podążyłąm za... głosem niesumienia - że wyglądam inaczej? nie jestem witraż nikt nie zobaczy ? ? ? eksplozja świtu! (ja? to niemożliwe!)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 utrwliłam ??? ** końcówka na + trochę na razie nie kumam wszystkiego, ale zajrzę jeszcze pozdr./Jay
Jego Alter Ego Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 jak zawsze..zamotany:) i aż mnie zęby swędzą przez ten ton..arogancki, wściekły...jeszcze nie wiem,przeczytam raz kolejny pozdr./JAE
stanislawa zak Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 czytam inne i też o grzechu, czyżby refleksje wielkopostne?
hewka Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Tez sie nad tym zastanawiam, pewnie tak :) A wiersz zaciekawil mnie, mysle ze dobry, "utrwalilam za zgoda mysli", ladne w swojej prostocie a koncowka swietna. Pozdrawiam cieplo :)
stanislawa zak Opublikowano 16 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Hewko, dzięki za trochę ducha podtrzymującego, pozdrawiam cieplutko
Rekomendowane odpowiedzi