Patryk M. Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 takie tam z prehistorii myślałem że warto kazali się uczyć być grzecznym i ostrzyć ołówek nocami czytać Dumasa później przyszedł pożar hormony i niechęć w zasadzie sprowadza się to do trwania sen jedzenie praca wydalanie i pory roku wszystko w obrębie spłacanego kredytu na betonowe łóżko i wieczornej pizzy ten podkop prowadzi za okno z drugiego piętra spadam po rynnie aż zobaczę gwiazdy 6
Anna_Sendor Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 @Patryk M. Pierwsza część świetna, super pomysł dobrze rozpisany, wobec poniższego fragmentu mam wątpliwości: w zasadzie sprowadza się to do trwaniasen jedzenie praca wydalanie i pory rokuwszystko w obrębie spłacanego kredytu nabetonowe łóżko i wieczornej pizzy wg mnie słabszy (chodzi głównie o treść - wg mnie zużyte obrazy, rozwiązania), bardzo mi się podoba wers: "ten podkop prowadzi za okno", kolejne w ostatniej już mniej. Przemyślałabym pewne fragmenty na nowo, bo tekst ma bardzo duży potencjał. Pozdrawiam. 1
Marek.zak1 Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 Podoba mi się ten opis życia, a te trzy części, czyli przygotowanie, słabe trwanie i chęć wyrwania się to takie całkiem powszechne. Pozdrawiam. 1
Gość Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 @Patryk M. Ależ gorzko! I końcówka świetna!
iwonaroma Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 Fajne. Tylko usunęłabym to 'takie tam'. W sumie w ogóle nie pasuje do wiersza i jest wkurzające (mnie :)) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 Witam - mi po całości sie podoba - brawo... Pozdr. 1
Rekomendowane odpowiedzi