iwonaroma Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 mijają i dobrze. a dobre? nie! zbieram je skrzętnie do skarbczyka w sercu kiedy jest mi bardzo źle otwieram na oścież wylatują jak motyle otaczają głowę 'widzisz ile nas jest?' koją mnie. a straszne rzeczy? jeśli nie chcą minąć i zalegają przełykam to. rozpuszczam w kwasie solnym i wydalam. straszne rzeczy ;) 5
Marek.zak1 Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 Ale, że chcą wylatywać, bo zazwyczaj gdzieś się kamuflują w środku i stamtąd zatruwają całe ciało. M 1
dach Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 (edytowane) @iwonaroma rozbawiłaś mnie szczerze. Wybrnełaś z tych wszystkich okropności z lekkością baletnicy. Świetna równowaga. B. dobre. Pozdrawiam. Edytowane 18 Lipca 2021 przez dach (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) Zahamowania w tej dziedzinie nie są wskazane... ;) Dzięki No, straszne rzeczy nie wylatują (chyba, że z hukiem ;)) tylko trzeba je wydalić siłą, presją (i z godnością osobistą ;)) Oj, dziękuję :) bo już się obawiałam, że będzie poczytane jako głupie :) Ale taka głupawka (sic! :)) mnie naszła, że nie było rady, żeby nie wkleić :);) Również pozdrawiam 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 Witam - jestem na tak - Pozdr.
iwonaroma Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy :) Również zdrówka @Gosława :) dziękuję
Leszczym Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 @iwonaroma urocze i lekkie i na szczęście mało straszne ;)
iwonaroma Opublikowano 18 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dzięki! W sumie nie lubię straszyć, więc dobrze, że nie napisałam horroru ;) 1
iwonaroma Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2021 @huzarc @Radosław :)) Dzięki
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2021 Też bym tak chciał. Niestety, w rzeczywistości jest tak, że o tym dobrym, co nas w życiu spotkało, często zapominamy dość szybko, a złe wydarzenia zagnieżdżają się w pamięci na dłużej, często do końca życia. Pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi