[email protected] Opublikowano 8 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 @Somalija Biolog - kosmopolita ładnie brzmi. 1
Somalija Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 @[email protected] Ooo... Grzesiu, jesteś dziś dla mnie bardzo miły...
[email protected] Opublikowano 8 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 @Somalija Cieszę się że Cię nie zawodzę.
Somalija Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 @[email protected] Bardziej niż, to zrobiłeś kiedyś już się nie da. Jeszcze raz gratuluję Ci wiersza. Ja jestem ekstrawertykiem z domieszką introwertyzmu. Oba stany są cenne.
[email protected] Opublikowano 8 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 @Somalija To Ago jesteś kompletna, a można mieć oba te temperamenty naraz? Myślałem że oba się wykluczają?
Somalija Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 @[email protected] w zależności od sytuacji życiowej uwalniają się w nas różne odcienie naszej osobowości, czasem walczymy do upadłego a czasem odpuszczamy, uciekamy, chowamy się zalani łzami. Wszystko zależy od wewnętrznej motywacji. Jeśli przeszkadza Ci samotność, to musisz znaleźć w sobie siłę żeby ją pokonać. 1
[email protected] Opublikowano 8 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 @Somalija W tym jest problem że samotność mi nie przeszkadza, ja ją lubię, a to świadczy że nie pragnę spotykać się z ludźmi, zrobiłem test psychologiczny i wszystko wskazuje że jednak introwertyzm w całej okazałości. 1
Somalija Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 @[email protected] ja kiedyś sobie zrobiłam test osobowości i wyszło mi... (jeśli stoisz to usiądź), że należę do elitarnej grupy 2% ludzi, którzy są altruistami, budowniczymi cywizacji. Dobrze, że mam trochę rozumu bo zadzierałabym nosa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Takie testy, to czasem tylko zabawa, taki moment zastanowienia się nad sobą . 1
[email protected] Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2021 @Somalija Altruizm z egoizmem w jednym stali domku, i tak za człowiekiem zawsze stoją w ogonku. Pozdrawiam Ago z samego rana, u mnie w nocy trzy burze, tego jeszcze nie miałem jak żyję. @Dag Dag popatrz ja Je mam na miejscu a wcale mi się do nich nie spieszy - zastanawiam się czy nie jestem czasami podłym człowiekiem. Wiem ile kosztuje tęsknota nadgraniczna, mam kilka koleżanek które piszą na portalach aby tylko mieć z krajem i przyjaciółmi kontakt, aby rozmawiać w języku ojczystym. Aby czuć Polskim sercem dotyk słowa. Wracaj do nas / do Nich/ co stoi na przeszkodzie, tylu już wróciło. Miłego dnia Dag.
Czarek Płatak Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 Byłem jak to dziecko z cytatu. Podoba mi się, że łamiesz zasadę stałej średniówki. To wisienka na torcie. Pozdrawiam
[email protected] Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2021 @Czarek Płatak Czarku w tym sęk... że średniówka jest stała - 16-zgłoskowiec - 9//7, a więc po dziewiątej sylabie. Pozdrawiam, miłych wakacji dla Ciebie i rodziny.
Czarek Płatak Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rzeczywiście. Może dlatego, że u mnie średniówka tak daleko nigdy nie występowała nie doliczyłem się jej :) Wzajemnie, udanych wakacji!! 1
Rekomendowane odpowiedzi