Antoine W Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 MARS dokąd się pchasz człowieczku dokąd się pchasz? skrzydełka jeszcze za krótkie masz nie wiesz że M a r s jak się wspak da to całkiem inne znaczenie ma? 2
Marek.zak1 Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 Tak wspak Marszałek Żukow mógł powiedzieć post factum, bo dowodzona przez niego operacja Mars zakończyła się ogromnymi stratami (około 300 tysięcy sowieckich żołnierzy) a nie odniosła żadnych sukcesów. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Gość Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 @Antoine W nie wychodź nawet z domu człowieku gdy ci się marzą gwiezdne podróże kosmos cię nie chcę więc zamiast marsa pod nos podstawi ci czarną dziurę ;D
Antoine W Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 @Marek.zak1 pewnie pamiętasz "tygrysy" była pasja i moda wiedzy o drugiej wojnie... zachód i Atlantyk (konwoje) Pacyfik a nawet Ruskie :) ojciec mi powiedział że nawet nie zamalowywali napisów USA na sprzęcie, a armiejcom wmówili, że znaczy to - Ubij Sukinsyna Adolfa ;) 1
Antoine W Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2021 @error_erros ach, po co to napisałeś - stanęło mi przed oczami, jak wtedy byłem zafascynowany kosmosem, człowiek szukał czarnych dziur, po całym uniwersum ;) i jeszcze te komety..... z grubym jasnym warkoczem..... to były piękne i beztroskie lata ;)
Rekomendowane odpowiedzi