Ten utwór został doceniony przez użytkowników. jazzkółka Opublikowano 1 Lipca 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 (edytowane) wieczór spragnione pelargonie komary ja i ty i ta z naprzeciwka wiesza pranie wolno strzepuje majtki zobaczcie mokre jakby powiewała flagą na pearl harbor oklaski rozdziawia uśmiech jokera a kapiące henną oko błyska jak nóż gdy oblizuje palec patrząc na nas skąd wieje wiatr wydyma majtki do rozmiaru XXL ok laski koniec sceny Edytowane 1 Lipca 2021 przez opal (wyświetl historię edycji) 8
dach Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 @opal rozumiem, że 'Sekspira' jest celowym zagraniem, nie literówką. Powiem tak, otóż: już dawno nie miałem takiej radochy czytając wiersze. Należy się brawo. Za niezobowiązująco i leciutko poprowadzony wątek. Pozdrawiam. 1
Antoine W Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 @opal zaczynam lubić majtki (a kto je nosił pierwszy) fajne i przewrotne ;) 1
iwonaroma Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 :D Talent słowotwórczy :) P.s. super nowy avatar! Jestem fanką mandali 1
jazzkółka Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 (edytowane) @iwonaroma Część, Iwonko :-) Jesteś jedyną Kobietą, która tu wpadła - "Przypadek...? NIE SĄDZĘ", jak mawiają prokuratorzy ;-):-) Dziękuję Ci za dobre słowo! Co do mandali - zauważyłam, że je lubisz ;-) ja też:-) ...ale to akurat jest praca (a dokładniej - parkietaż) "Granice Koła" Mauritsa Cornelisa Eschera, odwzorowanie modelu geometrii nieeuklidesowej Łobaczewskiego ( na podstawie prac H. Poincaré'a) Czyli, mówiąc krótko - odwzorowanie "niemożliwego" :-) Jak dla mnie - odpowiedź na odwiecznego pytanie o "kwadraturę koła" :-) Pozdrawiam serdecznie, Iwonko! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 1 Lipca 2021 przez opal (wyświetl historię edycji) 1
iwonaroma Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już nie jedyną :) Jesteśmy w grupie kobitek nie lękających się rozmiaru XXL :);) Co do Twojegu avatara to personifikuje Ciebie :) Jesteś niemożliwa... a jednak istniejesz! :);) Również serdecznie 1
violetta Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 widzieć kogoś na balkonie w samych matkach, może zgorszyć :) 1
Rekomendowane odpowiedzi