stanislawa zak Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 z szat złocistych rozszarpana naga rumienić się już nie potrafi smagana próbuje otulić się puchem nagimi ramionami osłania pień pobladły wiatr targa brązowe jej włosy plącze odgarnia z ramion ukazując nagość białego ciała Jest w tym jakiś urok.
vacker_flickan Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 moim zdaniem puenta zgrzyta, nie pasuje do stylu wcześniejszych wersów nie mogę powiedzieć, że mi się podoba, bo nie do końca w moim guście, ale o gustach się nie rozmawia:) pozdr
Jego Alter Ego Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 I jakiś urok ma ten wiersz:) Nawet bardzo jakiś, a puenta..faktycznie, troche inna od reszty, ale wygląda na zamierzoną:) pozdrawiam drzewiaście/JAE
stanislawa zak Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 moi drodzy jestem otwarta na sugestie myślę ze wyjście pomozecie mi znależć, jeśli zgrzyta to won, nawet zamierzenia są do wymierzenia pozdrawiam i liczę!
stanislawa zak Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 och moja droga Alter Twoje zdanie na wagę...słow. podziekować.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Bardzo ładnie, szczególnie początek. Do końcówki się nie czepiam bo pewnie było takie zamierzenie :) pozdr./Jay
stanislawa zak Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 dzieki ,ja ci a ty mi?jeżeli mówisz ze ładnie to wiesz co mówisz i to mi pochlebia pozdrawiam brzozowym ukłonem.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak to może wyglądało, ale ja tak mam że coraz wejdę i postaram się skomentować :) pozdrawiam suwalskim ukłonem
stanislawa zak Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 no nie to był żart .komentarze twoje bardzo mnie podbudowują,z powiewem znad Drawskiego!
Michał Ziemiak Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Ja uważam, że jest OK. Końcówka - autorska i tyle ;-) POZDRAWIAM!
stanislawa zak Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Michałku ,przyjmuje komplement jak życzenia kobietowe. dzięki z poszumem brzózki samotnej towarzyszki wiosennego cierpienia.
Rekomendowane odpowiedzi