iwonaroma Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2021 (edytowane) rozchodzę się w różnych kierunkach wiatr rozczesuje włosy tu i tam najpierw jestem coraz większa potem jestem coraz mniejsza zanikam bez głównej drogi Edytowane 29 Maja 2021 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 3
iwonaroma Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej :) wypadnięte - nie, bo rozłogi, póki co, mają jakieś centrum, ale rozumiem, że zastosowalam nieczytelny skrót :) Skorzystam z Twego rozczesywania :) No tak, droga tak wąska, że tylko jednoosobowa. Nie zmieści się tam nikt inny, ani mąż, ani brat, ani swat; żaden lekarz ani ksiądz. W dodatku jest to tylko jedna jedyna droga, co w gąszczu dróg stanowi problem wyboru. Dzięki za kmnt i również pozdrawiam :) @Anna_Sendor :) Dzięki
huzarc Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2021 @iwonaroma Jesteśmy jak piksele, ale w świecie bez biegunów, można tylko mrugać. Pozdrawiam 1
iwonaroma Opublikowano 30 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawe porównanie :) Dzięki
Gość Radosław Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2021 Bardzo wymowny przekaz. Ujmuje relację że sobą, bycie w kontakcie. Bo wtedy ( i to moja dopowiedzenie;) ) inaczej jest z drogą. Z propozycją @Pi_ bardzo fajnie brzmi ten moment. Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 30 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dzięki. I również zdrówka
Annuszka Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2021 Ciekawa migotliwość wędrówki, są takie etapy bez głównej drogi, kiedy płyniemy z prądem. Pozdrawiam :)
iwonaroma Opublikowano 31 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dzięki. Również pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi