Jay Jay Kapuściński Opublikowano 5 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 myśli ciężkie -ołowianymi słowy * odsunął szerokie łuki -na pierwszy plan kamiennymi oczami spychając w przepaść portret pamięciowy wspomnień -opodal marzeń magazynkiem zakręcił sześć westchnień -nie po rosyjsku * ostatnia wieczerza ptaków -na pożegnanie okruchy wiatru (w interesach nie ma -sentymentów) żelaznym łańcuchom pożółkły liście (zabawki zabrane do innej piaskownicy)
stanislawa zak Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 i wrócił zza światów w nowym jakze ciekawym ciele!bardzo dobrze ma skrojone ubranie.pozdrawiam z obłoków,S
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 5 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 do Stanisławy: szyte na miarę ;) do Pansy: nigdy nic nie wiadomo :) do Julii : miło mi, cieszę się że tak go odebrałaś :) dzięki za wejścia i przychylne komentarze Dziewczyny pozdr./Jay
Luthien_Alcarin Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 hej:L> znów niebanalnie, zamaist nawiasów standardowo wolałabym zmiane kursywy, a sam tekst? mniam! magazynkiem zakręcił sześć westchnień -nie po rosyjsku" smakowity fragment Gratuluje, duze postępy w porównaniu do twoich pierwszych prac Pozdrawiam Agata
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 6 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 dzięki :) pozdr./Jay
Vague Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Jeden z lepszych w Twoim wydaniu/ *** estetyczne niebanalne & lekkie, pomimo ołowiu
Witold Marek Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Po myślnikach - chyba jednak pauzy. Bym dał. Bardzo dziwne rekcje - ale układ plastyczny, mozaika z dość szorstkich brył; intryguje mnie, mimo iż gładząc trochę palce pokaleczyłem ;) Pozdrawiam.
patrycha Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 słuchaj Ty musisz mi robic na złość... Niedługo zabraknie mi słów by pleść pamflet na Twoją cześć w tych komentarzach :) Wiersz świetny i taki mroczny - lubię takie. Jak zwykle różdżka Cię nie zawiodła i są ciekawie uplecione połączenia słowne :) cieplutko i zamglenie pozdrawiam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 6 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki :) pozdr.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 6 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, dzięki pozdr./jay
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 6 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki dzięki :) zamglone pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi