stanislawa zak Opublikowano 5 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 zagniewani zniechęceni z kolekcją zgrzytów zażalenie do Pana BOga piszą odwróceni jak dzień miniony marzeń nie umieją tworzyć z niedomówień szerokimi portfelami odchodzą nierozłączni jak cień odkochani łyżką dziegdziu materię bytu ważą latami sadzony las rzeczy kroplą przepychu złamani dawni zakochani
stanislawa zak Opublikowano 5 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 należy się wyjaśnienie: wiersz przeniosłam z warsztatów po sugerowanych poprawkach, za co czytającym i komentatorom serdeczne dzięki .reszta należy do Was, czekam na komentarze i sugestie, z wiosennym pozdr. PeS chociaż jestem przeciwnikiem "obcości," ale z konsekwencją u mnie różnie,
Jego Alter Ego Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 całość cudna, a jak pokroję to jeszcze cudniej, i takie fragmenty kradnę w pamiętnik na płakanie,znowu,mogę? pozdrawiam prawiewiosennie
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Czasami tak bywa... Niestety. Ładnie, ++ pozdr./Jay
Lady_Supay Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Ja dodałabym jeszcze "sadzą jaja" ;) A tak poważnie, to --- zabrzmiało jak wizja Kasandry. pozdr.su
stanislawa zak Opublikowano 5 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 chociaż to nie moje osobiste doznania,ale od czego ma się znajomych.o nich też mozna, Dżeju! czy to niestety, że podobało Ci się? (żart) Lady, no blisko,nazywano mnie (tak m. n.)Ksantypą Jego, było pokrojone niepotrzebnie scaliłam? kochani! pozdrawiam serdecznie i góra podzięki.
Jego Alter Ego Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 W całości zostawić!nie ruszać! fragmenty ja zabieram:) pozdrawiam!!
stanislawa zak Opublikowano 5 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 nie ruszę dzięki pozdr.nocnym wyciem do księżyca.
Rekomendowane odpowiedzi