Jay Jay Kapuściński Opublikowano 3 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 stał pod kałużą zostawiając oczy -po drugiej stronie myśli pływające -do góry brzuchem wypełniały statystyki księżyc nie reanimując sekund -ułaskawił klamkę zapadającą kurtyną zezowate gwiazdy oszklone od zewnątrz -na wyciągnięcie marzeń
stanislawa zak Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 to mi przypomina haiku, tyle mądrych skojarzeń w tak krótkiej formie, bardzo ciekawe, dlatego pluuuuuuuuuuussssss, pluszowe pozdro.
patrycha Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 po prostu Twój wiersz płynie w oceanie magicznych zestawień - na to chyba czekałam. Wreszcie czuję WWM :) świetny czekam na kontynuację zamglony usmiech
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 3 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Stanisławo, Pansy, Patrycjo dziękuję za dobre słowa :) pozdr./Jay (pięć galaktyk zamglonych księżyców ;))
Regina Misztela Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 No ja na dziękuje nie czekam, tyle pisz dalej. Zezowate gwiazdy, ech..brutalnie się z nimi obeszłeś, ale efekt doskonały. Pozdrawiam ciepło Re(Gina)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 4 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 dzięki Regino za wejście i przychylny koment :) pozdr./Jay
Joanna_Brychcy Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 A jednak można z księżycem i gwiazdami niebanalnie i magicznie sobie poradzić. Szczególnie podobają mi się "zezowate gwiazdy". Pozdrawiam serdecznie! :-)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 4 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki dzięki :) pozdr./Jay
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 4 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 dzięki za wnikliwy komentarz i dobre słowa, zastosowałem się już do sugestii, tylko oszklonego nie zmienię ;) jeszcze bardziej bardzo pozdrowienia ;) /Jay
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 4 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 czasami można sobie pomyśleć, że to ja mam zeza, a nie gwiazdy... dzięki!!
Michał Ziemiak Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Przepraszem, że tak szybko, ale mnie rodzina od komputera wygania :-) WIELKI PLUS! Wiersz ląduje w "ulubionych"! POZDRAWIAM!
Michał Ziemiak Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Przepraszem, że tak szybko, ale mnie rodzina od komputera wygania :-) WIELKI PLUS! Wiersz ląduje w "ulubionych"! POZDRAWIAM!
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 4 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 dzięki Michał za podwójny koment ;) i za dodanie do ulubionych, zaskoczyłeś mnie trochę :) pozdr./Jay ps. Nie przejmuj się, mnie też cały czas wyganiali, ale już się przyzwyczaili ;)
Barbara_Pięta Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Nie powiem nic nowego: utwór rzeczywiście pachnie magią. Podoba się bardzo, wielkie PLUSISKO! :-)))
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 4 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 dzięki za wejście, komentarz i plusisko :) wielkie pozdrowisko /Jay
dorota dirska Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 witaj Jay jestem na tych stronach od 2 dni ale od razu stałeś się momi ulubionym autorem, cóż mogę rzec twój wiersz jest po prostu piękny, porusza tyle kosmicznych tematów, jest trochę jak słoneczne przebudzenie wiersz marzenie trzymaj się ciepło :)))
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 4 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o kurde, dzięki za takie wyznanie :) nieźle mnie zaskoczyłaś, naprawdę :) dzięki za wejście i przychylny koment pozdr./Jay i 3maj się jeszcze cieplej
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 "księżyc nie reanimując sekund -ułaskawił klamkę zapadającą kurtyną" - to chyba najbardziej mi się podoba... "na wyciągnięcie marzeń" też świetne. Ogólnie bardzo ciekawe. Pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 5 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 dzięki za wejście i koment :) stworzenia eliksiru nieśmiertelności dla innych - życzy Śmiertelny pozdr./Jay
Ymeer Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 jakos do mnie nie przemawia. bo to nie jest dla kazdego ,zwykły szary człowiek jak np ja ma problemy zeby zrozumiec przesłanie:) a poezja jest dla wszystkich nie tylko dla elity... poza tym to ładne...
Rekomendowane odpowiedzi