Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) wyszliśmy z raju życia w symbiozie Ja Czlowiek orzekłem siebie najwyższym przy wyzysku najbliższych rewolucja przemysłu zawłaszczając powietrze wodę ziemię Ja Człowiek Jestem Największym Wynaturzeniem Edytowane 2 Maja 2021 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 5
Stracony Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Udane i prawdziwe. Trzeba iść pod prąd, aż ten nie zawróci. Wielu jest ludzi, którzy już tak żyją. Na rządy bym za bardzo nie liczył. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Również Tylko tak umiem pisać. I fakt nie ma co na nich liczyć 1
corival Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2021 @Marcin Krzysica Człowiek wynaturzenim może i nie jest, ale niszczycielem i owszem. Intencje jak zawsze, były dobre, ale... wyniki okazały się bardzo destrukcyjne. Podcinanie gałęzi, na której się siedzi, nikomu jeszcze nie wyszło na dobre... Pozdrawiam :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2021 Witam - nikt nie mówił że bedzie łatwo Marcinie - Człowiek sam zadecydował i tak się stało - Pozdr. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 @huzarc dzięki za cichą obecność
huzarc Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2021 @Marcin Krzysica dyskretnie i skutecznie, takie mam zawodowe motto nawiasem mówiąc. Pozdrawiam:) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2021 Dzięki @Czarek Płatak za serducho :)
Rekomendowane odpowiedzi