Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Gdybym ja był jasnowidzem to bym w środku ciemnej nocy niewątpliwie dobrał sobie czarnowidza do pomocy. Taki duet miałby wzięcie bo bez względu na kolory ja w dzień jasny on w noc ciemną odsłaniamy swe walory. Nie ma mowy o klejnotach niech się inni nimi bawią może komuś względnie sobie jakąś tym przyjemność sprawią. My zaś przy pomocy magii telepatii albo zmysłu postępować byśmy mogli według normy lub pomysłu. Potraktujcie to jak anons z jego treści zaś wynika że usilnie poszukuję czarnowidza na wspólnika. 3
Marek.zak1 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Tylko ten czarnowidz nie jest w opozycji do jasnowidza, przynajmniej w potocznym rozumieniu tych słów. Pozdrawiam 1
Anna_Sendor Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Podoba mi się, z pomysłem, humorem i sprawnym zapisem. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2021 @Anna_Sendor Czyli, że trzy razy tak dla autora dobry znak nadal trzeba się mozolić żeby innych zadowolić Pozdrawiam :) He Ja 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Opozycji nam wystarczy ona w sejmie się przelewa w wierszu nie jest to istotne czy ktoś z prawa albo z lewa. Pozdrawiam :) He Ja 1
corival Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @Henryk_Jakowiec Jasnowidza dobrze wspiera, czarnowidzowi pomaga, taka wspólna wizja - real, już wiem, to jest równowaga. Pozdrawiam :) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @corival Jeszcze tylko uzgodnienie i to sprawy są poważne biel na dole czy na górze bo to jest szalenie ważne. Pozdrawiam :) He Ja 1
corival Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @Henryk_Jakowiec Biało-czarne, czarno-białe mało ważna ta różnica, kiedy zmieszasz szarość będzie, ot i cała tajemnica. Pozdrawiam :) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @corival Ja kolorów nie pomieszam biel i czerń na pół rozdarte zachowują swą tożsamość bo to jest majątek warte. Pozdrawiam :) He Ja 1
corival Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) @Henryk_Jakowiec Słuszna jest Twoja decyzja, wyraziste barwy obie, indywidualne znamię szarość zniszczy, tyle powiem. Pozdrawiam :) Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez corival (wyświetl historię edycji) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @corival Nieraz to co bywa w środku jednak swoje ma znaczenie choćby ciastko rurka z kremem w niej podstawą jest nadzienie. Pozdrawiam :) He Ja
corival Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @Henryk_Jakowiec To co w środku tajemnicą, odkrywanie jest przygodą, nieraz łatwą, częściej trudną, i przyjrzyjmy się powodom. Pozdrawiam :)
jan_komułzykant Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 problem w tym (jak twierdził Idzi), że czarnowidz wbrew zapiskom może jednak jaśniej widzi bo gdy wątpi ktoś we wszystko ostrzej też przykłada miarkę do wypaczeń i zagadnień w każdą szkiełkiem się gnie szparkę z pępkiem w stępkę wgłąb i na dnie czarno widzę więc ów duet bo czyj wynik jest pewniejszy kiedy lie wrze w parze z true któż zawiłość taką przejrzy 2
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2021 @Henryk_Jakowiec ja usługi swe polecam tymczasowo bądź na stałe na użytek swój i cudzy czarnowidzę doskonale
Rekomendowane odpowiedzi