Stary_Kredens Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) Ty mi graj A ja będę zbierać dziecięce uśmiechy jak zgubione guziki schylać się po nie w roziskrzonych kałużach wszystkie dobre słowa pod kapelusz włożę będą szeptać do uszu szeleścić jak słoma w malinowe usta wkładać smak wakacji mam taką fantazję by stać się strachem na wróble który nikogo nie straszy jest sympatyczny jak bałwan zakochany w piecyku i nne bajki założę za uszy czereśnie z nabrzmiałą skórką niech się kalejdoskop zakręci z watą na patyku odejdę z chusteczką haftowaną w cztery rogi świata po bez majowy po słowika trele A ty mi graj aż dzwony zadzwonią na ucztę na kolejne niedziele życia Edytowane 17 Grudnia 2023 przez Stary_Kredens (wyświetl historię edycji) 5
corival Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 @Stary_Kredens Ileż tu obrazów... Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Witam - bałwan zakochany w piecyku - super - Całość ciekawa - Dużo miłego ci życzę.
Nata_Kruk Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Kredensie... pozwoliłam sobie na taki zapis.. i to jest to, co zostanie ze mną. Serdecznie pozdrawiam. Ty mi graj a ja będę zbierać uśmiechy jak zgubione guziki będę schylać się po nie odbite w roziskrzonych kałużach wszystkie dobre słowa pod kapelusz włożę będą szeptać do uszu szeleścić jak słoma w malinowe usta włożę smak wakacji mam taką fantazję by stać się strachem na wróble który nikogo nie straszy jest sympatyczny jak bałwan zakochany i inne bajki założę za uszy czereśnie niech się kalejdoskop zakręci z watą na patyku odejdę z chusteczką haftowaną na cztery rogi świata aż dzwony zadzwonią na ucztę na kolejne niedziele życia
Gość Radosław Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Przepiękny utwór. Czuć w nim zapach tego co za plecami i spojrzenie przed siebie. Tak jak lubię. Pozdrawiam.
Stary_Kredens Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 @Nata_Kruk bardzo dobrze skroilas dzięki pozdrawiam@Waldemar_Talar_Talar @Pi_ słusznie Pozdrawiam 1
Archie_J Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 "słownika trele" Rozkminiam czy słownik czy słowik :-) Całość w fajnym klimacie.
Stary_Kredens Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 @Archie_J A wdarł się ten słownik Pozdrawiam kredens 1
Nata_Kruk Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ,,, rzeczywiście wycięłam, Kocie... ale Kredens u siebie zostawił.. :)
Rekomendowane odpowiedzi