Andrzej_Wojnowski Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Wczoraj się zmodernizowałem. Była kolejkach. To co usłyszałem to zrymowałem „Po Modernie jak tulipan szybko więdnie” „Po Pfizerze rzadko stoi częściej leży” „Astra zmienia preferencje te kobiece na chłopięce i nic więcej” „Po Johnsonie konar spłonie. Powiesz żonie?” „Po Sputniku komplikacji jest bez liku łatwo trafić do umrzyków” 5
Konrad Koper Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @Andrzej_Wojnowski Ha...
beta_b Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Hehe, Andrzejku. Stęskniłam się za Tobą. Zaszczepiłam się Pfizerem przed WN i 2 dni zejście, do 39. A byłam po covidzie. Teraz luxtorpeda. :D Skutki uboczne są w pakiecie z zastrzykiem. Na szczęście szybko przechodzi, więc cierpliwości...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Wciąż się waham, z jakim chipem szczepionkę wybrać, a ta reklama wcale nie pomaga podjąć decyzji ;D
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @beta_b Cześć Betii. Tak naprawdę to ja nie wierzę w szczepionki. Zaszczepiłem się bo muszę wyjechać na Litwę. Ostatnia z rodu lat 91 przeszła cudowne pocovidowe ozdrowienie . Musiałem coś zrobić. 1 kwietnia była okazja i ominąłem kolejkę. Moderna jest O.K. Bez skutków ubocznych. Trzy piwa, pół butelki wina, kieliszek Porto i rano byłem jak nowonarodzony. Pozdrawiam @error_erros Moderna. Zresztą spójrz na ceny szczepionek: Astra - 1,75 dolara Pfizer - 12 dolarów Moderna - 18 dolarów To że po Modernie więdnie to opinia 70+ ( w tej kolejce byłem najmłodszy), ja tylko to zrymowałem. Mam zdanie odrębne. Pozdrawiam
Marek.zak1 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Jak znasz ceny, widzisz, dokąd czarny PR zmierza, a jak to działa, to opisałem historie Lipobayu w "Biegu" i zobacz, ta sama firma jako mistrz czarnego PR-u. Fair to się gra, ale nie jak w puli są miliardy. Pozdrawiam 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babilon wymusza pewne reakcje. A ?może warto uwierzyć Główny Rastaman nie kłamie. Pozdrawiam
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zaprzeczę. Grałem kiedyś też w pokera, czym większa stawka tym mniej zasad. Dlatego przestałem. Teraz tylko brydż. Takie czasy. 1% ma 99% i jeszcze im mało. Czas obudzić Robespierra Pozdrawiam 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2021 @iwonaroma Dzięki. Pozdrawiam
Jo Shakti Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Ciekawe skojarzenia... widać męski punkt widzenia ;) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi