Leszczym Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 (edytowane) Leżę tu stoję tam na którejś z życia półek wyżej niżej nieistotne każdego dnia zakładam opakowanie na skrawek ciała ładne brzydkie nieważne spoglądam raczej nieruchomo myślę bo coś muszę myśleć mądrze głupio bez znaczenia samopoczucie jawi się różnorako zależy w którym momencie lepiej gorzej przeciętnie kim byś tutaj nie była zapytasz mnie o przydatność sens bezsens nonsens. Edytowane 18 Kwietnia 2021 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 5
Leszczym Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 @Gosława czy ja wiem, czy o tym? O czym chciałem napisać? Chyba rzeczywiście o tym, że czasem tak się czuję jak ten właśnie towar na półce... Fajnie, że do mnie zajrzałaś:) Pozdrawiam;)
Marek.zak1 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 @Leszczym A to prawda, bo nim jesteśmy dla pracodawcy i kobiety. Jak za nisko żadna się nawet nie spojrzy, tym bardziej nie schyli, a i pracodawcy tylko do prostych prac. Tak więc udane meritum. Pozdrawiam.
Leszczym Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 @Gosława Reni nie przepraszaj, prawie każda interpretacja jest dobra;)) Ogólnie jest tutaj myśl żeby nie traktować się przedmiotowo;)) @Marek.zak1 taki tam zapis chwili. Ładnie dziś - idę na spacer;)))
Michail Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Ciekawie, Leszczym. Chociaż nie ze wszystkim w wierszu się zgadzam. Pozdrowienia.
corival Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 @Leszczym Interesujacy utwór :) Tak sobie myślę, że peel wykazuje w tym wierszu niską samoocenę. Co prawda nie jestem za tym, żeby nosić nos zadarty powyżej czubka głowy, ale jednak dobrze jest znać swoją wartość. Oczywiście realną. Nadmierne cenienie własnych zalet i umiejętności, czesto kończy się ślizgiem. Niedocenianie swojej osoby natomiast i nadmierna skromność odczytywane są często przez innych jako słabość. Pozdrawiam :) 1
Leszczym Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 @corival jak najbardziej tak. Jest taka choroba jak jednoczesna niedoczynność i nadczynność tarczycy. Jeśli idzie o ego mam coś podobnego:// Im więcej piszę i czytam tym bardziej jest to widoczne. Dysfunkcja taka:// Realna wartość - hmm, wydaje mi się, że każdy z racji swojego człowieczeństwa jest bezcenny. @Michail Spoko, ja też się pewnie nie zgadzam tylko potrzebuję czasu, aby to zrozumieć;))
corival Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 @Leszczym Co do realnej wartości, miałam miałam na myśli realistyczną, jak najbardziej (na ile nas stać) obiektywną ocenę samego siebie. To trudne, ale możliwe do zrobienia. Co jednak ważniejsze, bardzo pomocne w kontaktach z innymi. Pozdrawiam :)
Lahaj Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 @Leszczym przydałaby się jakaś zmasowana kampania reklamowa towar byłby rozchwytywany. Ludzie zabijaliby się by go dorwać. Wzrosłoby jego morale i przestałby zalegać na pólkach.
Leszczym Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2021 @Lahaj oj tak przydałoby się jakieś marketingowe abc, oddałbym się promocji.@Dag Dzięki za komplement. Dopracować się stylu to już coś;))
Natuskaa Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Akurat wczoraj mnie rzucilo w podobne rejony rozkminiania. Myślisz opakowanie... a może nie tyle opakowanie co nadmiar. Pozdrawiam :)
Leszczym Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2021 @Natuskaa może i nadmiar, zwłaszcza ciepłą wiosną:)) Również pozdrawiam:))
GrumpyElf Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 @Leszczym Wyczułam nie tylko nadmiar produktu, ale również jego bezcelowość. Nieważne kto mnie kupi, kiedy i za ile. Kampania na gwałt potrzebna, ale taka non profit uświadamiająca.
Leszczym Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 @GrumpyElf :)) coś w tym jest :)) kampania myślenia o produkcie, a nie li tylko o potrzebach. To żartobliwy tekst jest :) @Jacek_K na próbkę to ja wiersz mogę dać lub ewentualnie komentarz;))
Rekomendowane odpowiedzi