Joanna_Brychcy Opublikowano 1 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 nie tylko kwadrat stołu dzieli ich na dwoje jest jeszcze ta cisza i ciężkie wspomnienie czasu gdy zdawało im się że są jednym samotność opierają o ściany domu smutek rozlewają do szklanek dziś na obiad gorycz porażki wielokrotnie przeżuwanej znużeni nie wyglądają przez okno by nie zobaczyć zbiegłego szczęścia sprytnie skrytego za rogiem
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Debiut udany. Ja bym to tylko na strofy podzielił bo mi gdzieniegdzie myśli odlatywały z horyzontu. Dobrze technicznie, ale nie podoba mi się 'sprytnie skrytego za rogiem' - mało oryginalne i często się słyszy. pozdr./Jay
Joanna_Brychcy Opublikowano 1 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Witam! Ja tutaj pierwszy raz, tak trochę onieśmielona śmiem czekać na jakowyś odzew odbiorców. Pozdrawiam wszystkich!
Joanna_Brychcy Opublikowano 1 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Dziekuję Jay za odzew iście błyskawiczny i pomocne uwagi. Postaram się popracować nad tym wierszydełkiem.
Jego Alter Ego Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 dodałam już do ulubionych, wiersz o czymś, i nie trzeba dwa razy czytać by to stwierdzić..nie żadne tam bazgroły! Pozdrawiam ciepło Także Nowa
Joanna_Brychcy Opublikowano 2 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Dzięki Nowa za miłe słowa! Chętnie poczytam Twoje wiersze. Pozdrawiam też ciepło!
Michał_Zawadowski Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 trochę za dużo słów podział na strofy też dałoby się wprowadzić - to często pomaga w odbiorze. pozdrawiam mz
Joanna_Brychcy Opublikowano 3 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Dziękuję Pansy za miłe słowa i sugestie, Michale masz rację za bardzo "zbiłam" ten wierszyk trzeba go trochę "rozstrzelić", będzie bardziej przejrzysty. Pozdrawiam czytelników!
Rekomendowane odpowiedzi