Andrzej Lepper Opublikowano 28 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Nie chce rozmawiać z tobą Kiedy gwiazdy gasną nade mną I gasną latarnie i słońca I moje małe światło w tunelu Nie chce rozumieć co do mnie rozmawiasz Kiedy wszystko gaśnie, reszta nie zgaśnie Reszta już zgasła. Nie chce mi się z tobą gadać Odejdź. W mojej głowie bieguny.
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 W porównaniu z poprzednimi wierszami widzę u Pana Przewodniczącego poprawę ;) pozdr./Jay
Barbara_Pięta Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Nie chce mi się nie chce, jeszcze raz, ponownie a po mojej głowie łazi wielkie mrowie nie wiem nic, a co mam wiedzieć jak nic nie wiem ale piszę, jakieś głosy słyszę, no i co że nikt mnie nie rozumie i tak nie kumam bazy a ptak leciał helikopterem, to po co mu odkurzacz. P.S. A tak se lubię czasem popisać o tym i o owym. Taka forma odreagowania poprostu. Pozdrawiam humorystycznie-kabaretowo ;-))
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sklejka ze stereotypowych wyrażeń i słów, pozlepiana mało ciekawie. pozdrawiam i życzę lepsiejszych ;) włodek
Weronika Szular Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Boguś Linda powraca ;).Ale czy nie łatwiej byłoby powiedzieć: "spadaj"? ;)
stanislawa zak Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 podoba mi się najbardziej komentarz Basi!dzięki niemu wyskoczyłam z dołuuuuuuuuu. łez fajnie, ze niektórzy piszą takie wiersze dające innym radość.komentowania pozdrawiam z uśmiechem na mokrej jeszcze gębie!
Barbara_Pięta Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 No, czasami takie proste, luzackie wiersze działają na mnie leczniczo. Lubię się pomęczyć szperając w czyimś utworze, ale jakaś odskocznia też musi być, nie? Mam w zanadrzu śmieszny wierszyk, taka mała satyrka, ale "zabyła ja" dwa wersy z trzeciej zwrotki, poszukiwania trwają :-))). Pozdro all!
Rekomendowane odpowiedzi