Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 29 Marca 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2021 trudna pisownia łatwy wzrost czasem lepiej nie pisać tylko patrzeć... 10
Gość Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2021 @iwonaroma no i dobrze rozkoszować się tym, co pięknie wyrosło ;) Pozdrawiam :)
[email protected] Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2021 @iwonaroma ... i przeczytać jak się da, pustosłowie tak się ma! Pozdrawiam Iwonko w Wielki Poniedziałek.
blue27 Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2021 Jeść też można, bo zmarszczki wygładza :O
iwonaroma Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawda :) Dzięki, również zdrówka :) :) Dzięki za wierszyk i serduszko :) Również pozdrówka- w Wielkim Tygodniu :) tak? :) To będę piękna na święta :) Dziękuję :)
iwonaroma Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @zyzy52 @corival :)) Dziękuję
wjola Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2021 wszystko byłoby pięknie gdyby nie ten zapach rzeżuchy :)
iwonaroma Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda :) po wielkanocnym stole wyganiam ją do kuchni :) Dzięki @Kot @Kokos-owa :)) Podziękowania
iwonaroma Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2021 @Jo Shakti :) dziękuję
Father Punguenty Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Kiedyś do gęby wpadła mi rzeżucha, Zapchała mi żuchwę aż do ucha. I od tego czasu - informuje cię, Wymówić ja nie umiem że.
GrumpyElf Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2021 @iwonaroma Parę lat temu spędzałam Wielkanoc w podróży i nie wyobrażałam sobie tego czasu bez rzeżuchy, więc... woziłam ze sobą talerzyk z wyhodowaną rzeżuchą xD Prostota się zawsze obroni.
iwonaroma Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) to dobrze świadczy o możliwościach rzeżuchy :) oraz o Twoim cieple w stosunku do niej :) Tak, zgadzam się z tą prostotą. Dzięki :) :D ;) Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez iwonaroma Spacja (wyświetl historię edycji)
Konrad Koper Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 @iwonaroma A ja nie popieram !!
iwonaroma Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale czego nie popierasz?
Konrad Koper Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 @iwonaroma Dla mnie pustosłowie : brak metaforyki, polotu, myśli !! @Konrad Koper Nie przejmuj się - nie jestem alfą i omegą !
8fun Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Gdy nie wystarcza nam kunsztu, na opisanie pewnych sytuacji, zjawisk np. natury, czy obrazów, które nam się pojawiają w głowie, wtedy lepiej, patrzeć jak rośnie. Też lepiej patrzeć jak rośnie, gdy inni patrzą, jak rośnie np. koncerty muzyczne, zapisywanie komórkami i przeszkadzanie innym w oglądaniu. Co się tyczy samych obrazów, wydaje mi się, że myśli z materializowane marnieją, wiec nie będziemy nigdy, wstanie poprawnie napisać "rzeżucha". Opisałem to w tekście bez tekstu, do którego link zamieszczę poniżej. Mam nadzieje, że Iwona mi przebaczy, gdyż mam piękne oczy ;)
iwonaroma Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) A, o to chodzi. W pełni się z Tobą zgadzam :)
iwonaroma Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) Powiem tak: nawet wiele myśli niezmaterializowanych już jest marnymi ;):) Ale cóż poradzić, pojawiają się i nie chcą zniknąć! Zgadzam się, że na światło dzienne powinny trafiać te najprzedniejsze i najważniejsze. Ale widzimy, jaka jest sytuacja. Pozdrawiam piękne oczy :)
Rekomendowane odpowiedzi