OloBolo Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 DIABOLUS Wszyscy radowali się bez niego a on zazdrosny jak topola na rozwidleniu drogi stał zgorszenie siejąc dookoła Ręce rozpostarł jak gałęzie omotał śpiewające ptaki skrzydłami szarpiąc boską przestrzeń w świat odleciały darmozjady To był początek będąc w trakcie tak korzeniami oplótł ziemię że teraz jęczy uciśniona a on się śmieje śmieje śmieje 6
Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 Całkiem niezłe, chociaż przyznam szczerze, że nigdy nie spotkałem zazdrosnej topoli ;). Utwór mógłby być balladą, ma spore predyspozycje ku temu. Jedyne czego mu brakuje, to... długość :). Ale i tak się podoba. Pozdrawiam 1
Gość Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 @OloBolo Dla mnie wszystko, co o diabłach, demonach itd., to fajne ;D
emwoo Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 @OloBolo zazdrosna topola?? yyyyy .... Twój płócienny pejzaż różnolitą florę rozsiewa, przyznaję ;) serducho za ten pełen dziwów popas :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no ja o tym samym prawię właśnie :) @mati pati a czy Ty wczoraj nie byłeś kobietą? :) sorry, że tak z innej beczki ale zmiana fotki mnie wybiła nieco z pantałyku ... chociaż z drugiej strony - zrównoważona energia żeńska & męska to wytrych do Edenu :) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 Chociaż z drugiej strony... hmm. 1
emwoo Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 @mati pati oczywiście :) po prostu wczoraj byłam pewna, że piszę z kobietą ... :)))))))))) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sarenkę poproszę :) 1
emwoo Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 @mati pati również pozdrawiam :) i czekam na kolejne odsłony ;) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 Witam - słodko to się czyta - Pozdr. 1
emwoo Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 @mati pati ojej, ale słodka sarenka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. maluszek cudowny 1
OloBolo Opublikowano 24 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 @Waldemar_Talar_Talar Waldemar... jak to słodko ? Tekst miał być diaboliczny i straszny... znowu skucha :( ...no, chyba, że masz na myśli dialog Naszych ździebko młodszych od Nas przyjaciół, fakt-słodko się Ich czyta :) Pozdrawiam. 1
OloBolo Opublikowano 24 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 @mati pati brykaj sobie dalej Sarenko, jak nie teraz to kiedy? ...kiedyś źli ludzie Cię dopadną i pasztet z Ciebie zrobią. życzę miłego popołudnia i przyjemnego wieczoru. Pozdrawiam.
GrumpyElf Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 @OloBolo ten się śmieje, kto się śmieje ostatni 1
Rekomendowane odpowiedzi