Gość Franek K Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2021 Ostatnie płatki Opadają na ziemię Zima przekwita
Marek.zak1 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2021 Dobre, ale musiałem przeczytać 3 razy, żeby zrozumieć:). Pozdrawiam
Gość Franek K Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2021 @Marek.zak1 U mnie tak się właśnie wczoraj stało. Zima oprószyła świat ostatnim śniegiem. Chyba ostatnim... DiP. @Grażynka Dzięki. Tego nie wiedziałem, choć faktycznie czasowniki są tutaj trochę jakby nie na miejscu...
Gość Franek K Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2021 @Grażynka Ale tu smutku nie ma, a raczej obserwacja. Sypnęło u mnie wczoraj takim (chyba) ostatnim śniegiem i stąd to skojarzenie z opadającymi płatkami i przekwitającą zimą. Wzajemnie :)
Antoine W Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) @Franek K ja tam załapałem od razu...... (Marku) Edytowane 6 Marca 2021 przez Antoine W Marek (wyświetl historię edycji)
violetta Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2021 zima się nie daje, ale ta sama pogoda.
Rekomendowane odpowiedzi