jan_komułzykant Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2021 bo 2+2 to nie 9 w indoktrynacji trwam bo w drzwiach ustępuję kobiecie pokrętna martwi mnie przyszłość a nic „tak naprawdę” nie wiem i uje też nie kreskuję i żart w poprawnościach wietrzę w „dokładnie tak” pawia czuję zlinczować też mam się sam? Departament Edukacji w stanie Oregon w USA chce, by nauczyciele przeszli zajęcia poświęcone działaniom, które wykluczą rasizm w matematyce. Według pomysłodawców projektu zmuszenie uczniów do pokazywania poprawnych wyników rozwiązań matematycznych umacnia kulturę dominacji białych nad innymi rasami. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 3
Antoine W Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2021 @jan_komułzykant nie tylko ty :( zmagam się od lat z Tym poczuciem winy :( 1
[email protected] Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2021 @jan_komułzykant 2+2 to chyba 22, taki żart widziałem na FB i młody chyba ma rację, a więc z matematyki spróbuje się zrobić najbardziej nie ścisłą naukę, dlatego że ona właśnie opisuje wszystkie zjawiska w świecie. Dlaczego by tą gałęzią wiedzy się nie pobawić, podobnie jak innymi. Miłego wieczoru Janku, przekraczamy pewne granice, nienaruszalne wg mnie. 1
jan_komułzykant Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2021 @Antoine W aż tak źle chyba nie jest, bo poczucia humoru jeszcze nie straciłeś ;) Dzięki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. „My” ładnie zabrzmiało i wiem o co chodzi, ale nie podpisuję się pod tym :) Obejrzałeś film - puenta jest tego warta. Dziękuję, że zajrzałeś. Tobie też miłego wieczoru życzę. 1
8fun Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja idąc z duchem czasu, zmieniłem na wizytówce słowo "Doradca" na "Doradziec" ;) 1
[email protected] Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2021 @jan_komułzykant Masz rację zbyt powierzchownie potraktowałem temat, daj mi czas. 1
jan_komułzykant Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W ZSRR nawet nieźle by brzmiało (mam nadzieję, że Cię w tym momencie nie urażam ;) Do mnie kiedyś, gdy nakłoniono mnie bym wydoił krowę, ktoś powiedział: - "Z miastaście, a dupaście" Spadłem ze stołka. Przestraszył się, próbował ratować. ;)))) A słyszałeś o zawodzie "jedzer"? Jeśli nie, to wpisz na Youtube z dopiskiem "mumio". ;) Dzięki, pozdrawiam. 2
jan_komułzykant Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2021 @Gosława A mnie się Gombrowicz kojarzy z Giertychem. Dobrze? Pamiętam, że któryś któregoś chciał wywalić z lektury. Piękny materiał, dziękuję. :D PS przepraszam, z kolektury?
jan_komułzykant Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2021 @Gosława a ja właśnie jadłem kolację i wycieram monitor ;)
Gość Franek K Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2021 (edytowane) Ja byłem kiedyś w pracy świadkiem kłótni pomiędzy pewnym białym i nieco bledszym białym. W którymś momencie padł argument "Nie lubisz mnie, bo jesteś rasistą". Na co padła odpowiedź " Nie lubię cię, to prawda, ale nie dlatego, że jestem rasistą, tylko dlatego, że jesteś idiotą". Edytowane 24 Lutego 2021 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
8fun Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2021 0:49 U Pani od anakondy dzwoni, ale nie w tym kościele.
8fun Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak — oglądając to, można się poczuć wyjatkowo "mundro" ;) Przyznam się, że nie wiem, kto jest najszybszym człowiekiem na ziemi. Edytowane 24 Lutego 2021 przez 8fun (wyświetl historię edycji)
Gość Franek K Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2021 @Gosława Po obejrzeniu tych filmików stwierdzam, że zasługuję na nagrodę tego Szweda, co to swoją kasę przeznaczył na naukę, jak mu tam...? Debila?
8fun Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bobel ;)
jan_komułzykant Opublikowano 26 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niestety, nie zawsze da się to tak prosto wyjaśnić ;) Dzięki. w sumie, to nie masz czego żałować, niedobre było. ;) Tak, pewność racji bywa problemem, zwłaszcza, że racje wydawane są w nadmiarze i od nieco, do drastycznie - ogłupiają. ;) Dziękuję.
jan_komułzykant Opublikowano 1 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 @zyzy52 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi