Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

nie interesują mnie spadające gwiazdy
na roziskrzonym sierpniowym niebie
nic a nic owszem
czasami piję do twoich wierszy
kiedy nikt nie patrzy

raz dwa trzy

rozedrganie egzaltacja onanizm
brzmią znajomo

raz dwa trzy

z czułością wrzucam wiersze do pieca
śnię siebie
na jutro 

210216

Edytowane przez w kropki bordo (wyświetl historię edycji)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• To uczycie jest niczym pierwszy sex Gdy los swój składasz na dłonie mojry A gdy ci sprzyja nie liczysz na blef Choć pozostawia po sobie niedosyt   Na jedną kartę jedno pole ruletki Przewrotne szczęście odwróci rewers W niebie niech bawią się wszyscy święci Oni nie muszą wychodzić przed szereg    Nie ma tu związku przyczyn i skutków Jedynie ich majak do póki nie przyznasz Ostatnie piekło jest przecież dla głupców Z którymi nikt jeszcze nigdy nie wygrał
    • Bywa, że różnego rodzaju dolegliwości wyprzedzają znacznie to, co daje się określić i faktycznie, boli przez cały czas. A i dusza też może boleć. A może jednak uda się w sierpniu, że nie? Trzymam kciuki :-) Pzdr :-)  
    • Mnie akurat boli głowa, gdy rośnie ciśnienie czyli wypogadza się. Jakkolwiek, nikt nie chce, by go coś bolało. Zdrówka życzę :-)    
    • @Robert Witold Gorzkowski myślę, że wpasowuje się bardzo dobrze. Dzięki piękne, Robert :) @Berenika97 Aż dziw bierze, że mógłby być nieobiektywny :) A tak na serio, to rozczuliło mnie to strasznie, więc musiałam dać temu wyraz, bo nie byłabym sobą.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Jeju, jak mi miło, no nie mogę się przestać uśmiechać jak czytam Twój komentarz. Strasznie dużo ciepła od niego bije :) Blaszka jako imię, no nie powiem, brzmi ciekawie :) A co mi tam, powtórzę się po raz kolejny, bo naprawdę, wielką radość sprawiają mi Twoje komentarze: dziękuję :) Branoc, śpijcie dobrze :) @FaLcorN Bardzo miło miło :) Nie da się zaprzeczyć. Ja jestem pod ogromnym wrażeniem teledysku, zwłaszcza, że już swoje lata ma. Dobrego, Kornel :) @Nata_Kruk a to mnie cieszy, dzięki Natuś (mogę tak?) :) @Bożena De-Tre Pięknie. Dziękuję za komentarz, bardzo mi miło, że wpadłaś :)
    • @Wiesław J.K. Dziękuję za miłą ocenę...i niby tylko''pajęczyna''a miała swoja ''strategie pająka''....
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...