Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 23 Stycznia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2021 między Tobą a mną jeden krok mój do tyłu i jak most Twoja wyciągnięta dłoń, zawsze w stronę życia 8
Antoine W Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2021 @duszka ładna pointa i... twój krok wstecz. 1
jazzkółka Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 @duszka Świetna mini, kondensacja treści i emocji, widzę ten taniec. Pozdrawiam serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
duszka Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To znaczy budzi prawdopodbnie głębsze skojarzenia nie przestając być zrozumiałym. Cieszę się :) Dziekuję i pozdrawiam! Zgadzam się, że może takim być - w stosunku do człowieka, ale pisząc niekoniecznie miałam go na mysli, chociaz uwzględniłam tę możliwość. Miło mi, że zajrzałeś :) Pozdrawiam. To ciekawe, ze też i krok wstecz.. Chyba rzeczywiście coś w tym dobrego jest. Dziękuję Ci za ten impuls, pobudził mnie do innego spjrzenia. I pozdrawiam :) 1
violetta Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 to może takie całowanie szczeliny :( ciekawy 1
duszka Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zabieraj tyle, ile chcesz :) I rozumiem, że nie wszystko może przemówić. Gdybym tylko miała na mysli człowieka i ludzką rękę, byłoby to rzeczywiście optymistyczne, choć nie niemożliwe. A ze smutkiem też jestem zaprzyjaźniona :) Pozdrawiam Cie serdecznie. Pięknie to nazwałaś.. Taniec.. Tak :) Ciesze się, że go widzisz w tej kondensacji :) Dziekuję Ci i pozdrawiam! W pewnym sensie tak... Bo jest bolesna i to wyciagnięcie dłoni, podobnie jak pocałunek jest gestem miłości. Dziękuję Ci za wrażliwy odbiór :) I pozdrawiam.
Ewa Katarzyna Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) @duszka uważam ten wiersz za piękny. Liryka prostoduszna, z dobrocią. Brawo! Edytowane 24 Stycznia 2021 przez Ewa Katarzyna (wyświetl historię edycji) 1
duszka Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Cię :) I dziekuję Ci za miłe słowa co do wiersza. :) Tak był napisany z odruchu duszy, a w niej zawsze jest dobro. Pozdrawiam!
lena2_ Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 Potrzebna taka dłoń na każdy czas, a zwłaszcza na trudny:):)pozdrawiam duszko:) 1
duszka Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, trzymać się jej i nie puszczać, jak dziecko :) Dziękuję Ci za miły wpis i pozdrawiam :)
duszka Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może każda dłoń powinna nim być :) Dziękuję Ci i pozdrawiam :) @huzarc Dziekuję Ci za serce i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi