Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Karina Westfall Opublikowano 18 Stycznia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 (edytowane) nieznana trajektoria fali dźwiękowej jednego słowa zamienia spokój w ogromną turbulencję fałszywe litery otulone szalem prawdy ukryte pod pozorem dobrych intencji naładowane energią nienawiści i władzy sieją zamęt i ból z drugiego końca świata nadchodzi cisza tylko ona jest w stanie to pochłonąć jak czarna dziura pożerająca światło Edytowane 18 Stycznia 2021 przez Karina Westfall (wyświetl historię edycji) 13
Tomasz Kucina Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 Bardzo ładnie. U ciebie jak zawsze osobisty wiersz, a jednak z zawoalowaną nutką społeczną. Pozdrawiam. 1
Karina Westfall Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 @Tomasz Kucina Dziękuję Tomku za wizytę i pozdrawiam Cię serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @iwonaroma Bardzo mi miło Iwonko. Dziękuję i pozdrawiam Cię serdecznie.
Wątpiciel Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 Poczułem te emocje, zwłaszcza za sprawą pierwszej strofy. Znam te turbulencje. Piękny wiersz. Pozdrawiam :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 Witam - jestem na tak - zacny wiersz - Pzdr. zimowo. 1
Karina Westfall Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 @Wątpiciel Bardzo Ci dziękuję za odwiedziny.Jest mi niezmiernie miło. Pozdrawiam i życzę Ci miłego wieczoru. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję Ci za jakże miłe odwiedziny i życzę miłego wieczoru. Pozdrawiam serdecznie. 1
Karina Westfall Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 @Dag Zgadzam się Dag. Jak kiedyś to powiedział Viktor E. Frankl - Pomiędzy bodźcem i reakcją jest przestrzeń; w tej przestrzeni leży wolność i moc wyboru naszej odpowiedzi. Dziękuję Ci za przemiłą wizytę i życzę pięknego wieczoru. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Ewa Witek Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 Prawdziwe, mądre słowa. 1
Karina Westfall Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 @Ewa Witek Dziękuję Ewo. Bardzo ucieszyła mnie Twoja wizyta. Pewnie gdzieś w pobliżu Pazurek dotrzymuje Ci towarzystwa. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę dobrej nocy. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Somalija Bardzo mi miło. Dziękuję i pozdrawiam Cię serdecznie. 1
Karina Westfall Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 @lena2_ Bardzo dziękuję i życzę Ci miłego wieczoru. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Moondog91 Bardzo mi miło. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Marek.zak1 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2021 Dobry tekst, zobaczymy co przyjdzie niebawem z drugiego końca świata, ale obawiam się, że zło jest zbyt duże, a cisza zbyt daleko, ale mogę się mylić. Pozdrawiam 1
Karina Westfall Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 @Marek.zak1 Bardzo trafna uwaga Marku. Ja też czasem, a może i częściej, niż tylko czasem, mam podobne obawy. Bardzo Ci dziękuję za wizytę i pozdrawiam serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Karina Westfall Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 @Gosława Dziękuję za przemily komentarz pozdrawiam serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Karina Westfall Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 @Natuskaa Bardzo dziękuję za wizytę i życzę Ci pięknego dnia. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
[email protected] Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 @Karina Westfall Zabrzmiało jak Wieki Wybuch, trzasnęło i wiecznie szybuj. Miłego wieczoru w nasłuchu. 1
Karina Westfall Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 @[email protected] Dziękuję pięknie za miłe odwiedziny i cieszę się, że zabrzmiało. Pozdrawiam i także życzę miłego wieczoru. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
w kropki bordo Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 @Karina Westfall Wybacz, ale to jest grafomania!!!!!!!! oczywiście dla mnie :))((( 2
Karina Westfall Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 @w kropki bordo Głośno tam u Ciebie. Dziękuję za miłą wizytę i pozdrawiam serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Karina Westfall Opublikowano 20 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2021 @huzarc Dziękuję za odwiedziny. Pozdrawiam i życzę Ci miłego dnia. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Karina Westfall Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 @Czarek Płatak Bardzo Ci dziękuję za wizytę i pozdrawiam serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi