23. Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 @Karina WestfallOch, to była bardzo przyjemna wizyta i to ja dziękuję za taki wiersz. Dobrego dnia! 1
violetta Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 poruszające, wartościowy wiersz. 1
Karina Westfall Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 @valeria Bardzo Ci dziękuję za wizytę. Niezmiernie mi miło. Pozdrawiam Cię serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Natuskaa Jest mi bardzo miło. Dziękuję za wizytę i pozdrawiam cieplutko. @Deonix_ Dziękuję za czytanie i wizytę. Miłego dnia.
Wątpiciel Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 @Karina Westfall Piękny! Pojawiło mi się w głowie wiele dróg interpretacji tego tekstu, a to znaczy, że tekst jest żywy :) 1
Karina Westfall Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) @Wątpiciel Dziękuję bardzo. Jest niezmiernie miło, że podoba Ci się mój utwór. Pozdrawiam serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 3 Stycznia 2021 przez Karina Westfall (wyświetl historię edycji) 1
Karina Westfall Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 @WarszawiAnka Dziękuję Ci za wizytę i życzę pięknego dnia. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
WarszawiAnka Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję - wzajemnie. :)
Tomasz Kucina Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2021 Mocne, odpowiedzialne. Brawo! 1
Karina Westfall Opublikowano 9 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 @Tomasz Kucina Tomku, jest mi bardzo miło. Dziękuję i pozdrawiam Cię serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Wiechu J. K. Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Karina WestfallKarino, piękny wiersz, czyta się to ze smakiem, wracając raz jeszcze i znowu. Zakończenie i puenta zachęcają do myślenia. Pozdrawiam ciepło! :-)))))) 1
Karina Westfall Opublikowano 9 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 @Wieslaw_J._Korzeniowski Ale mi miło! Jestem przeogromnie wdzięczna za wizytę. Pozdrawiam i życzę pięknego dnia. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Wiechu J. K. Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Karina WestfallPozdrawiam również, a wizyt będzie na pewno więcej. :-))) Edytowane 9 Stycznia 2021 przez Wieslaw_J._Korzeniowski (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi