Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 19 Grudnia 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 (edytowane) rośnie na moim osiedlu różnorodne, piękne, dorodne ale tylko jedno magiczne nie jest bardzo wysokie lecz ma okazałą koronę o niezwykłej harmonii podtrzymuje ją silny pień wokół przestrzeń gdy w nią wkraczam cichnę wszystkie myśli pierzchają i przenika mnie spokój otula ciepło, natchnienie to tak jak w tłumie spotykasz kogoś i wiesz tak to On. Edytowane 19 Grudnia 2020 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 11
Marek.zak1 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 Tak po samym wyglądzie? A jak otworzy usta i jednak nie:). Pozdrawiam
Leszczym Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 @iwonaroma Ładny i w moim odbiorze nostalgiczny wiersz. Gratulacje:)
Antoine W Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 @iwonaroma oto On (napisałbym) :)
iwonaroma Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D... no... nie po samym, ale łącznie z aurą :) co nie przeczy, że ładny wygląd działa :) aż do czasu... jak to zauważyłeś, otwarcia ust :) (dlatego milczące kobiety są szczególnie pociągające ;)) Również pozdrowienia Dziękuję :) Być może skorzystam :) jak jutro spojrzę wyspanym wzrokiem ;) Dzięki @Ewa Witek podziękowania :) 1
huzarc Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 Drzewo magiczne, drzewo kosmiczne:)
iwonaroma Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) Dzięki :) tak, rośliny to żywe stworzenia, o czym czasem zapominamy... komunikacja jest możliwa! :) Dziękuję i również pozdrawiam :) tak, czasem drzewa traktujemy 'poziomo', ale one też różnią się pionowo, stopniem uduchowienia. 'On' dla kobiety ma znaczenie fundamentalne :) Dzięki i pozdrawiam Ciebie oraz Twoje drzewo! :) @duszka @opal :) Podziękowania :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2020 Witaj - dla mnie tym drzewem jest świerk - podoba sie.
iwonaroma Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dzięki. Świerk szczególnie piękny w Boże Narodzenie :)
WarszawiAnka Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2020 Bardzo lubię drzewa. :) Twój wiersz przywołał wspomnienie z wczesnego dzieciństwa: miałam wtedy książeczkę o drzewie, które rosło na ciasnym podwórku wypełniając nieomal całą przestrzeń. Było uwielbiane przez dzieci, które wspinały się na jego gałęzie. Pamiętam wyraźnie ilustrację: zielone drzewo na całą stronę, a w jego koronie otwarte okienka... Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 21 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) drzewa potrafią być wspaniałymi towarzyszami (także te namalowane - z miłością :)) Dziękuję i również pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 21 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2020 @Karina Westfall @ais :) Podziękowania :) I radosnych Świąt :) 1
Gość Radosław Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2020 Podzialam doświadczenie. Wiersz wywołuje we mnie obrazy, przynosi uczucia. Zastanawia mnie początek. Czy przypadkiem nie od liczby mnogiej i z pośród wielu, to jedno. Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 21 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) To zabiłeś mi klina... powinno być 'setki drzew rosną'? W sumie to nie wiem...czy o to Ci chodziło?
Gość Radosław Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zastanawiam się czy bezpośrednio nawiązywać do tytułu. Jeśli chodzi o formę, to nie wiem.
iwonaroma Opublikowano 21 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmmm... mi to pasuje :) ale dzięki za przemyślenia i serce :)
Czarek Płatak Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 Krajobraz bez drzew przeraża mnie.
iwonaroma Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, bez drzew jest okropnie. Wielkie metropolie o zwartej zabudowie - bez drzew - to koszmar.
Rekomendowane odpowiedzi