Ten utwór został doceniony przez użytkowników. duszka Opublikowano 11 Grudnia 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 czy na chwilę zamkną usta i zapomnę siebie a serce znów się zrośnie z ziemią i z niebem próżnia jest spoiwem 10
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 Witam - podoba mi się owe zamykanie ust oraz ta ziemia i niebo. Pozd. usmiechem. 1
duszka Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mi też się podobają i oby jak najdłuzej trwały :) Dziękuję Ci za to poddobanie i otuchę :) Pozdrawiam!
duszka Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że czujesz i doświadczasz to podobnie :) Obawiałam się niezrozumienia. Dziękuję Ci i pozdrawiam! @Joachim Burbank Dziękuję Ci za wizytę i serduszko :)
Gabrys Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 podoba mi się puenta pióro jest spoiwem 1
duszka Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, pióro też może nim być.., jesli jest we właściwej ręce... Dziękuję Ci za pochwałę i ciekawą refleksję :)
duszka Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 @Wojciech Bielun Bardzo mi miło i dziękuję :)
duszka Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 @MIROSŁAW C. @Ewa Witek @Leszczym @Radosław Bardzo Wam wszystkim dziękuję i serdecznie Was pozdrawiam! :) :) :) :)
duszka Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, pragnienie i potrzeba (umocnienia czy odnowienia) zjednoczenia z rzeczywistością uwolnionym sercem, czyli tego właćciwego zjednoczenia. Dziękuję Ci za refleksję i miłe slowa :) Pozdrawiam :)
huzarc Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Eterycznie skondensowana myśl jest najpojemniejsza. Pozdrawiam:) 1
duszka Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie są to myśli, które nie są naszymi, przez nas skonstruowanymi myślami, lecz przychodzą do nas z "przestworzy".. nagle i niepodziewanie... Dziękuję i pozdrawiam również :)
Czarek Płatak Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 Racja. Tylko tak trudno siebie zapomnieć, ale nagroda jest tego warta. Pozdrawiam 1
duszka Opublikowano 13 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, trudno.., chyba każdemu z nas, dlatego "na chwilę", ale cudowną chwilę :) Cieszę się, że zajrzałeś i pozdrawiam :) @Silver @lena2_ dziękuję Wam i pozdrawiam :) :) 1
Silver Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja również dziękuję i pozdrawiam ;) 1
duszka Opublikowano 14 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, ale w szerszym i głębszym znaczeniu. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi