stanislawa zak Opublikowano 19 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 cierpienie duszy napełniło ciało palącym krzykiem wyjąca z bólu samotność gromadzi pustkę zgryzionego jabłka kielich rozczarowań sączony w ukryciu zgagą odbija myśli Gdzie podziała się miłość nadająca sens życiu? edycja cierpienie wypełniło palącym krzykiem pustkę wyje z bólu samotność sączona w ukryciu zgagą odbija myśli gdzie podziała się miłośc nadająca sens życiu?
stanislawa zak Opublikowano 19 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 pomyślicie za słowami Mirka - plątała się po kuchni cholera ,więc zabić kazałem ,,,ale śmiech smiechem ciekawa jestem jakim ten odbije sie echem pozdrawiam czytelników proszę o radę i pomoc .
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 to nie jest wersja publikacyjna, ale poszedłbym może gdzieś w tym kierunku, co o tym sądzisz? cierpienie napełniło palącym krzykiem pustkę wyje z bólu samotność sączona w ukryciu zgagą odbija myśli Gdzie podział się sens?
Vera_Ikon Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Myślę, że mój przedmówca miał całkiem niezły pomysł. Stanisławo, masz ciekawe pomysły, wystarczy nauczyć się szlifować diamenty :) Pozdrawiam serdecznie.
stanislawa zak Opublikowano 19 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 zgadzam się! dziękuję z pułapu niżyn pomysł Włodka podoba mi się Liczyłam na Ciebie Drogi Włodzimierzu, nie zawiodłam się , Vero tobie też ukłony bużka duuuuuża!
Barbara_Pięta Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Podzielam opinie moich przedmówców. Ładny wiersz, a po zmianach jeszcze lepszy. Za pomysłowość duży plus :-))
stanislawa zak Opublikowano 19 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Basiu! a może o życiu na szczycie coś powiesz? dziękuję pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi