w kropki bordo Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 (edytowane) tobie oddam w posiadanie najbardziej ironiczny kawałek ciała i długie włosy a kiedy przestaniesz się śmiać zliżę z palców twój zapach bo sperma w ustach szarej wiewióry brzmi wulgarnie mówisz kopiąc grób tym samym szpadlem w imię ojca uderzę cię w potylicę bo jestem kurwa tego warta a czeremcha zakwitnie kiedyś 13.11.20. Edytowane 13 Listopada 2020 przez w kropki bordo (wyświetl historię edycji) 5
8fun Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oddać czy dać? 2
beta_b Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wynosi na piedestał, nie to co "dam Ci". Jest w tym tekście walka, zemsta, wściekłość. Przychodzi na myśl parafraza powieści Larssona: "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet". A wszystko od dziecka i ojca. Ściskam, bb 1
fregamo Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2020 @w kropki bordo Ironiczny kawałek ciała... ciekawe co to...? I nie mów żebym się domyślił. Poza tym to jest dobre "tym samym szpadlem w imię ojca uderzę cię w potylicę bo jestem kurwa tego warta " i nie wiem z czego tu się śmiać. Pozdrawiam Palona 1
w kropki bordo Opublikowano 14 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2020 @8fun @beta_b @fregamo dziękuję Wam serdecznie, jestem w biegu, jak się zatrzymam.... się odezwę. Dobrego dnia, zdrówka.
Magdalena_Blu Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2020 Chciałam coś napisać, ale nie wiem co:) Pozdrawiam:) 1
PuszKin Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 @w kropki bordo do kopiąc grób - gra, a potem coś pękło. 1
Pan Ropuch Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2020 @w kropki bordo Trochę bym jeszcze podłubał, zmienił może to i owo, ale czasu to nawet za kilogramy złota więcej nie jestem w stanie kupić ;) Moc jest! I duże myśli też są! Pozdrawiam Pan Ropuch 2
w kropki bordo Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 @Magdalena_Blu ....czyli, że to co napisałaś to nic nie znaczy? Dla mnie twój komentarz jest jasny i klarowny, dziękuję i miłego:) @PuszKin i o to chodzi! Dziękuję za słowo, pozdrawiam serdecznie:) @Pan Ropuch Dziękuję, być może jeszcze wrócę do tekstu, już swędzą mnie palce, ale dam mu trochę odpocząć.....i sobie :) Dzięki za serce.....jejku mam już dwa :))))))) @fregamo Sama nie wiem, czy to to, co ci chodzi po głowie.....czy na przykład palec....w myśl zasady dasz palec zabierze ci rękę.....dasz rękę....itd..;) Pozdrawiam, dziękuję za docenienie i Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @beta_b Dziękuję, twój komentarz jest w punkt! Bardzo mnie ucieszył :) Pozdrawiam i zdrowia @8fun bb w komentarzu pod twoim, odpowiedziała tak jakbym sama to zrobiła :) Dziękuję za czytanie, miłego dnia:) 1
Czarek Płatak Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Lubię, za dosadność i nawiązania do Domu złego. Salut 1
8fun Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Samoistne czy zależne? *Posiadacz samoistny nie traci posiadania przez to, że oddaje drugiemu rzecz w posiadanie zależne. ;) 1
w kropki bordo Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 @Czarek Płatak @Czarek Płatak Dziękuję, tak klimat filmu "Dom zły" był motywem przewodnim tego tekstu, dosadność i wulgarność w pakiecie...tzw. pole kobiet głównym... Dziękuję za serduszko i komentarz, bo to co mnie ostatnio bardzo rozbawiło, to opinia @iwonaroma "jeśli wiersz nie dostanie żadnego komentarza ani też serduszka to autor sam będzie wiedział że jego tekst się nie udał"....mam kilka komentarzy i aż trzy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , czyli chyba jednak mi się nie udał, ale mimo wszystko Czarek dziękuję :)
8fun Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 4 ;) 1
w kropki bordo Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 @8fun Tak, aż 4, ojej.... dziękuję, nie wiem, zasnę, czy nie zasnę...z wrażenia....chyba zasnę, a może nie...pozdrawiam :) @MIROSŁAW C. Dziękuję.....za Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to już piąte!!!!!! Ciekawe ile trzeba ich zebrać pod wierszem, żeby się okazało, że to dobry/ciekawy wiersz? Pozdrawiam
8fun Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już 5 jeszcze 2 i zaczniesz się unosić. Miłej lewitacji ;) 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 @w kropki bordo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -Jaki wynik -Przy 4 destylacjach 92 promili -Kurwa jaki wynik Może fragment dialogu z filmu "Dom zły" da odpowiedź na powyższe pytanie... 2
w kropki bordo Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 @8fun oj tak....oj tak....serca więcej....i więcej....kto da? @MIROSŁAW C. :))))) A może inne kryterium, znam osobiście przynajmniej trójkę głównych aktorów "Domu złego"...... ktoś zna więcej?
w kropki bordo Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2020 @w kropki bordo Czyli nikt nie zna.... nuda...
Rekomendowane odpowiedzi