duszka Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 jest okno na wszechświat otwiera je miłość nigdy nie oddycham aż tak głęboko aż tak daleko się nie wychylam by widzieć . 6
Sekret Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 Och, masz taki lekki styl pisania, pozazdrościć! Jestem tego samego zdania. Człowiek poprzez miłość do innych (lub chociaż ich zrozumienie), do natury, a także - to jest naprawdę kluczowe - poprzez miłość do samego siebie zaczyna patrzeć na świat z szerszej perspektywy. Wychyla się poza horyzont własnego ego. Pozdro! 1
Gość Radosław Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 Zamiast się wychylać, można stanąć obok siebie ;) A tak poważnie, "oddychać głęboko" czytam jako oddech pełną piersią > pełnią serca> miłością. To dobry kierunek, ale punkt docelowy? Tu mapa nie ma granic. Pozdrawiam znad rozmyślań zainspirowanych wierszem
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 Witam - wszechświat a w nim iskra miłości - jakże różne wielkości...a tak bliskie... Spokojnej nocy życze. 1
duszka Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo cieszą mnie Twoje poparcie, zrozumienie i pochwała :) Serdecznie dziękuję i pozdrawiam! A może najpiękniej wychylać się razem? :) Dziękuję Ci za życzliwe i wnikliwe czytanie oraz podzielenie się Twoimi rozmyślaniami. :) Pozdrawiam! Tak, ale przekonałam się, że to nie przepaść, i że stamtąd się zawsze wraca :) Dziękuję Ci za czytanie i troskę :) Pozdrawiam. Bardzo ciekawa mysli i wizja! Ciesze się ,że je w Tobie wzbudziłam :) Dziękuję Ci i pozdrawiam. @Kot @Ewa Witek Miło Was widzieć i dziekuję za serduszka! Pozdrawiam :) :)
duszka Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 @Joachim Burbank Dziękuję i dobrego dnia! :) 1
duszka Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciesze się, że przkazuję, że dociera :) Dziękuję Ci za te miłe słowa i pozdrawiam! @fanTomass Witam Cię w portalu i pod moim wierszem :) I dziękuję za serce :)
Czarek Płatak Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2020 A niektórzy wręcz się z niego zwiększają. Nie wiem, czy to przynosi zamierzony efekt. Wątpię
duszka Opublikowano 5 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie rozumiem, co masz na myśli, Czarku... Może chciałes napisać "zwieszają", czyli w tym wychyleniu poza "zwykłą codzienność" pozostają? Jeśli tak, to jest to rzeczywiście zbyt jednostronne... Jestem za tym zeby pomiędzy jednym a drugim był "most", albo, żeby być jak drzewo: korzeniami w ziemi, a koroną otwierający się ku niebu. Dziękuję Ci i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi